از محکومیت سنگین قاچاقچیان 1128 کانتینر کالا تا مدیران رشوه‌گیر و یقه‌سفیدها / تشریح مهمترین پرونده‌های فساد اقتصادی در هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان،پرونده موسوم به قاچاق سازمان یافته ۱۱۲۸ کانتینر کالا در شعبه دادگاه انقلاب بندرعباس مورد رسیدگی قرار گرفته و منجر به صدور محکومیت گردیده و همینک در مرحله تجدیدنظر خواهی به سر می برد.

   همچنین حکم محکومیت در خصوص پرونده 168 کانتینر کالای قاچاق صادر شده است.    حکم محکومیت در پرونده 68 کانتینر باطری قاچاق در دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس نیز صادر و در حال پیگیری است.   کیفرخواست متهم پرونده قاچاق ۱۱۳ کانتینر سوخت به خارج از کشور نیز صادر و بزودی جلسه محاکمه این متهمین برگزار خواهد شد.    حکم پرونده قاچاق 75 کانتینر کاغذ دیواری طی روزهای آینده صادر خواهد شد.   این پرونده‌ها در نتیجه اقدام به موقع دستگاه قضایی هرمزگان و با همت سربازان گمنام امام زمان (عج) ، نیروی سختکوش انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و پس از دستگیری اعضا و سرشاخه ها ، مراحل رسیدگی به جرائم آنها در دستور کار قرار گرفته است.

 بزودی با پایان یافتن تحقیقات، رسیدگی به پرونده معروف به خودروهای قاچاق در دادگاه انقلاب آغاز خواهد شد.

   پرونده های فساد اقتصادی در استان هرمزگان مربوط به پرداخت و دریافت رشوه از سوی برخی مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی و همچنین یقه سفیدها نیز بررسی شده و احکام آنان صادر و اجرای حکم محکومیت این افراد نیز صورت گرفته است.    پرونده کشف ۱۱ فروند لنج مملو از مشروبات الکلی در آب های ساحلی استان هرمزگان نیز بررسی و برخورد قاطع و بدون اغماض با آنان در حال انجام است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »