تلف شدن بیش از ۱۵ هزار قطعه مرغ گوشتی در میناب

‌به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ‌رئیس اتحادیه مرغداران شهرستان میناب گفت: خسارت این تلفات حدود دو میلیارد ریال است که علت آن گرمای ۴۱ درجه سانتی‌گراد و رطوبت هوای ۸۹ درصد در شهرستان میناب است.

مصطفی ذاکری افزود: دمای مناسب هر سالن مرغداری باید بین ۲۴ تا ۲۸ درجه باشد که دمای کمتر یا بیشتر از این درجه‌ها، باعث تلف شدن مرغ‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان میناب با ۴۳ مرغداری فعال، بیش از ۸ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ تولید که علاوه بر تأمین نیاز شهرستان‌ ۳۰ درصد نیاز استان را نیز تأمین می‌کند.

انتهای پیام

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *