استقبال رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس از هدیه کاظمی نایب قهرمان بازی های آسیایی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛مراسم استقبال از خانم هدیه کاظمی در فرودگاه بندرعباس با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار بندرعباس و جمعی از مدیران ورزشی استان برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در حاشیه مراسم استقبال از این قهرمان ورزشکار بیان کرد: کسب مدال المپیک آسیایی توسط خانم "هدیه کاظمی" یک اتفاق مهم در ورزش هرمزگان است که براساس توانایی های خود و مربی اش رقم خورده است. فراموش نکنیم که این مدال متعلق به همه ی ایرانیان و خصوصاً افتخاری برای تمامی هرمزگانیان است.

فیصل دانش که کسب مدال المپیک جهانی 1988 را در کارنامه ورزشی خود دارد، با بیان اینکه کسب مدال المپیک آسیایی به راحتی به دست نمی آید خاطر نشان کرد: از کسب اولین مدال المپیک هرمزگان آن هم از نوع المپیک جهانی اش 30 سال می گذرد اینجا سؤال بزرگی فکر مرا مشغول کرده، آیا ورزش هرمزگان سزاوار این همه رکود می بایست باشد؟ براستی در این مدت طولانی چقدر به ورزش قهرمانی اهمیت داده ایم؟ چقدر به ورزش همگانی توجه کرده ایم که بتوانیم در ورزش قهرمانی مفیدتر واقع شویم؟ فراموش نکنیم همواره در جهان تک ستارگانی با غیرت و اراده و تکنیک خود به سکوهای قهرمانی می رسند . و بنظر می آید قهرمان هم می بایست با شرایط نابسامان ورزش کشور مبارزه کند و هم در زمین بازی در مقابل حریفان بجنگد. لذا با این توصیف ارزش این مدال بیش تر از آنی است که بتوان بیان داشت.

وی گفت: در این مراسم استقبال مسئولان زیادی حضور دارند در حالیکه 30 سال پیش چنین اتفاقی نبوده است و امیدواریم که با گذشت زمان همان قدر که تجهیزات و تکنولوژی بهبود یافته ، پاسخگویی مسئولان به ورزشکاران نیز تغییر کرده باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: امید است در تمامی مراحل ورزشی شاهد رشد و پیشرفت ورزشکاران و قهرمانان باشیم و همچنین در المپیک 2020 خانم کاظمی بتوانند یک نمره ی بیست برای هرمزگان و ایران اسلامی بیاورند.

دانش در پایان گفت: همه اعضای شورای شهر نگاه ویژه ای به بحث ورزش و قهرمانان ورزشی دارند و بدیهی است با همفکری و فکر جمعی در این راستا گامهای مثبتی برداشته خواهد شد، که امید است در روزهای آتی در نهاد مردمی شورا در فرصتی مناسب از این قهرمان ارزنده تجلیل بعمل آید.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »