طنز/ قیمت خودرو را افزایش دادیم تا "معضل آلودگی هوا" ریشه‌ای حل شود!

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ ما خیلی چیزها در کشور داریم که قدرش را نمی‌دانیم و از آن به شکل صحیح استفاده نمی‌کنیم و ـ بلانسبت شما ـ اصلا معروف شده‌ایم به مردم قدرنشناس!

اما همه این چیزها یک طرف، تصمیمات اقتصادی مسئولان که ما قدردانش نیستیم یک طرف!

شما یک قلم همین افزایش قیمت پراید را در نظر بگیرید؛ هر چند بعضی‌ها از مشاهده رقم "40 میلیون" البته از اتاق فرمان اشاره می‌کنند شد 45 میلیون!، هنوز در شوک به سر می‌برند اما ما هوش و حواس‌مان سر جایش است و می‌توانیم بفهمیم که مسئولان با این افزایش قیمت چه خدمت بزرگی کرده و چه درس‌های بزرگی به ما داده‌اند؛ مثلا ما فهمیدیم که:

1. تامین کسری بودجه شرکت‌های دولتی اصلا کار سختی نیست؛ شما فقط پوستت جلوی رسانه‌ها کلفت باشد! بعد 50-60 درصد بکش روی هزینه تولیدات و خدمات، کسری که حل می‌شود هیچی، یک چیزی هم زیاد می‌آید! البته همین روش در مورد خزانه دولت و نرخ ارز هم صادق است و با به خرج دادن کمی "تدبیر" می‌شود دلار 4 هزار تومانی را به طرفیت چهره‌های خدومی مثل … در بازار آزاد به قیت 10 تا 14 هزار تومن آب کرد و رقم ناقابل 100 هزار میلیارد تومنی به نفع دولت تدبیر و امید کاسب شد!

2. وقتی شاعر می‌گوید: "کار هر کس نیست بر تولید داخل توسری!" یعنی گند زدن به برندهای داخلی و گرفتن مجوز واردات خودروهای خارجی، بالاخره فوت و فن خاصی دارد؛ مثلا شما می‌خواهید خودروی داخلی از چشم مردم بی‌افتد، بایستی اول آلیاژ بدنه‌اش را با پنیر یکی کنید، زه بغلش را آپشن کنید و … چند کار فنی اینجوری که انجام دادید بعد تازه 15 میلیون بکشید روی قیمتش که قشنگ کفر مردم بالا بیاید! آنوقت است که مشاهده می‌کنید که طول زبان واردکننده، از دو گز هم بیشتر می‌شود!

3. ما فهمیدیم برای کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف بنزین، کاهش ترافیک، کاهش تصادف و خیلی کاهش‌های دیگر، به جای اینکه خودمان را بچلانیم و ماشین با کیفیت تولید کنیم، بهتر است کاری کنیم که مردم اصلا نتوانند حتی یک پراید هم بخرند! معضل به شکل ریشه‌ای حل می‌شود! 

4. پراید خودروی داخلی است! ـ بر منکرش لعنت ـ اما این "داخلی" یعنی اینکه از داخل شرکت سایپا آمده بیرون! حالا اینکه چقدرش را با دلار 4200 تومانی خریده‌اند و با دلار 14 هزار تومانی فروخته‌اند، مهم نیست!

5. و در نهایت ما فهمیدیم که نباید این متن را همینجور ادامه بدهیم؛ یک وقت دیدی آقای مطهری از آن دور و برها رد می­‌شود و یک سری الفاظی بار آدم می­‌کند که نویسنده خودش با پای خودش می‌رود توی گونی! لذا بی‌خیال.

بعدالتحریر: شما نیمه پر لیوان را هم ببین؛ الان یارو تو دیوار نوشته: "پراید مدل 76، جلوبندی داغون، کولر و بخاری نداره، دو میلیون تومن خلافی، لاستیک‌ها در حد پاره شدن و از بیمه‌اش هم سه چهار سال گذشته، مال یه بیمار اعصاب و روان بوده صبح‌ها می‌رفته بیرون تصادف می‌کرده بر می‌گشته! فقط مصرف‌کننده واقعی تماس بگیره!"

محمد کوره­‌پز

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »