بازتاب اظهارات کی روش در رسانه پرتغالی

 به گزارش هرمزبان به نقل از  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از توافقات میان فدراسیون فوتبال ایران و کارلوس کی روش برای ادامه همکاری، نخستین مرحله اردوی آماده سازی پیش از جام ملتهای آسیا از 11 شهریور  آغاز و قرار است تا 21 شهریور ادامه داشته باشد.

کی روش در روزهای ابتدایی تمرین با لباس شخصی در تمرینات حضور می یافت و با نشستن روی صندلی ها با دستیارانش و اعضای فدراسیون فوتبال گفتگو می کرد تا سرانجام روز گذشته، ( چهارشنبه ) با لباس ورزشی آدیداس در ورزشگاه آزادی حاضر شد و با اصحاب رسانه هم گفتگو کرد.

برخی فوتبالدوستان ایرانی، حضور کی روش با لباس شخص را نوعی اعتراض می دانستند که سبب واکنش تند مربی پرتغالی شد و در پستی اینستاگرامی نوشت: ” برای بعضی راحت بودن حقیقت مهم است نه احترام و علاقه به واقعی بودن حقیقت. باورنکردنی است که یک شایعه رقت‌انگیز می‌تواند فراگیر شود بدون آنکه کسی آن را تأیید کرده باشد. اعتراض؟ سکوت؟ این خبری که درباره رفتار من به عنوان یک سرمربی حرفه‌ای فوتبال دست به دست می‌چرخد، رسماً غیرقابل قبول است.

اعتراض من این است؛ مطمئن شوم که تمرینات و آماده‌سازی این تیم انجام می‌شود حتی بدون آنکه قراردادی امضا کرده باشم، حتی بدون اینکه بدانم آیا در ایران ماندنی هستم، حتی بدون دانستن اینکه آیا فدراسیون منابع لازم برای برگزاری یک اردوی آماده‌سازی مناسب برای جام ملت‌های آسیا دارد. سکون من این است؛ پذیرش سختی شرایط و نیاز به آرامش برای حل آن به دلیل تمام مشکلات اقتصادی و اجتماعی که ایران امروز دارد از آن گذر می‌کند. حق با تو است ژوزه (مورینیو). احترام!

سپس رسانه مطرح رکورد پرتغال با انتشار تصویری از کی روش و جهانبخش نوشت: کی روش که با لباس شخصی در تمرینات تیم آسیایی ( ایران ) حضور یافته بود و برخی از مردم، آنها را نشانه اعتراض می دانستند اما کی روش با پستی اینستاگرامی این موضوع را به نوعی تکذیب و  به ”  حق با تو است ژوزه (مورینیو). احترام! ” اشاره کرد.”

بازتاب اظهارات کی روش در رسانه پرتغالی

پیش از این هم، مارکا اسپانیا در خصوص  لباس کی روش در تمرینات تیم ملی فوتبال و موضوع عقد قرارداد با فدراسیون فوتبال ایران گزارشی نوشته بود که جالب توجه بود.

بیشتر بخوانید:

تناقض کی روش در رفتار دوگانه با موارد خاص!/ پاداشی که سردار برای پشت کردن به تیم ملی گرفت

فهرست تیم ملی فوتبال برای اردوی شهریور مشخص شد

نگاه کی روش به جانشینان گوچی و سردار/ حالت آماده باش به کاوه، علیپور و تبریزی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »