قدردانی از نعمات خدادادی و سپاسگزاری از خدمات و زحمات بندگان او موجب آرامش روح، صفای باطن، امید به آینده و فزونی برکت و نعمت می شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛محمدباقر کشفی در این یادداشت آورده است:اگر دنیای اطراف و فضای پیرامونی خود را به خوبی دریابیم و بررسی و واکاوی دقیق از محیط زندگی و کار و فعالیتمان به عمل آوریم، متوجه می شویم پیرامون ما سرشار از نعمات و موهبت های بی شماری است که از آن برخورداریم اما معمولا تراکم کارها، مشغله های ذهنی و گرفتاری های روزمره موجب می شود، نسبت به آنها غفلت ورزیده و بی توجه باشیم و درست زمانی که این نعمات، داشته ها و دارایی ها از دست می روند به اهمیت آنها پی می بریم.

در یک نگاه واقع بینانه و عاری از شعار و اغراق، داشته هایی از جمله سلامت جسم و روح و کارآیی اعضا و جوارح تا داشتن خانواده سالم و دوستان خوب همگی نعماتی هستند که اگر به اهمیت آنها وقوف یابیم هرلحظه شکر را واجب می دانیم. در حیطه وظایف و امور محوله در فضای کار نیز باید بدانیم فرصت ها نعمت است و مسئولیت ها موهبت.

قدردانی از این همه برخورداری و نعمات ارزشمند موجب امیدواری، انگیزه و تلاش بیشتر، احساس خوب، رضایت و افزایش نعمات می شود.

قدرشناسی از نیروی انسانی شایسته نیز در همین راستا قابل بحث است و مقوله ای مهم درتحقق اهداف مدیریت مطلوب به شمار می آید، با توجه به این که نیروی انسانی محور و عامل انجام تمام امور در همه دستگاه ها و سازمان ها محسوب می شود، قدردانی به موقع از آنها موجب افزایش انگیزه، کارآیی و ایجاد نشاط لازم برای انجام ماموریت ها و وظایف می گردد.

قدرشناسی به شکل کلامی و عملی، انگیزه ای مضاعف برای کارکنان به دنبال دارد و روحیه نشاط در مجموعه را ارتقاء می بخشید.

اگر فرهنگ قدرشناسی در سطوح مختلف جامعه تعمیم یافته و نهادینه شود، انسان ها متوجه خواهند شد که کارهای خوب آنها مورد توجه قرار می گیرد. تشویق و قدردانی از دیگران بابت زحمات، تلاش ها و انجام کارهای خوب و بجای آنان موجب دلگرمی، ایجاد انگیزه، تقویت روحیه و ترویج فعالیت های مثبت در جامعه می گردد.

قدردانی و شکرگزاری بابت هزاران دارایی ارزشمند و بزرگ پیرامون ما موجب افزایش این مواهب می شود و با تلاش برای استفاده بجا و مناسب از توان، امکانات و نعمت های در اختیار، می توان شکرگزاری عملی را به جا آورد.

تجلیل و قدردانی از خوبان و خوبی ها، ترویج معروف ها محسوب می شود که سعادت و تعالی و رشد جامعه را در پی خواهد داشت.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »