به آب اندازی هشتمین اسکله فلزی شناور گردشگری در هرمزگان/ ایمنی گردشگری دریایی در قشم افزایش می یابد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛"محمدرضا پوررجبی" معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: ساخت هشت فروند اسکله فلزی شناور به ارزش مجموع ۵۲ میلیارد ریال و با استفاده از توان و دانش متخصصان داخلی، از زمستان سال گذشته با هدف ارتقای سطح ایمنی سفرها و گردشگری دریایی و در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تاکنون عملیات ساخت و نصب هفت فروند از این اسکله ها در مبادی گردشگری طبل، گورزین، سهیلی، کندالو و شیب دراز در جزیره قشم، جزیره هنگام و بندر تیاب در شهرستان میناب به پایان رسیده است؛ همچنین با پایان ساخت هشتمین اسکله، عملیات به آب اندازی آن در حوضچه تعمیرات تجهیزات دریایی بندر شهید رجایی با موفقیت انجام شد و به زودی  به جزیره قشم منتقل می شود.

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، طول ۲۰ و عرض ۵ متری پانتون‌ها در کنار ارتفاع ۱۵۰سانتیمتری با آبخور ۳۰ سانتیمتر را به عنوان مشخصات این اسکله فلزی۳۰ تنی، برشمرد و گفت: با نصب این اسکله در ساحل لافت قدیم، امکان پهلوگیری همزمان دو فروند شناور تفریحی با ارتفاع عرشه آزاد ۱۲۰ سانتی متری فراهم می شود.

 

پوررجبی اضافه کرد: علاوه بر این، با توجه به طراحی عرشه غیرهمسطح این اسکله، پهلوگیری قایق تندرو نیز در کنار شناورهای تفریحی امکان پذیر است.

وی وزن پل دسترسی این اسکله‌ (رمپ) را حدود ۵ تن، طول آن را ۲۰  متر با عرض ۱۶۰ سانتیمتر و ارتفاع ۱۳۰ سانتیمتر عنوان کرد و اظهار داشت: شمع های نگهدارنده این اسکله با قطر ۲۰ اینچ و طول ۲۴ متر، در عمق ۱۳ متری از بستر دریا نصب خواهد شد.

 

 

 

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »