مناطق پرتردد با ترافیک سنگین هرمزگان بزرگراه می‌شوند

هرمزبان:وزیر راه و شهرسازی گفت: با وجود تمام تنگناهای مالی با توجه به اهمیت سواحل مکران ۹۶۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، عباس آخوندی امروز جمعه ۲۸ اسفندماه در سفر به استان هرمزگان پس از افتتاح پروژه‌های استان، در بازدید از پروژه‌های راهی این استان در جمع خبرنگاران گفت: محور بزرگ حاشیه خلیج فارس و دریای عمان از شلمچه تا گواتر ۲ هزار کیلومتر است. بنا داریم در این مسیر مناطقی که پرتردد هستند و ترافیک سنگین دارند به بزرگراه، و مقاطعی که از ترافیک سبکتر برخوردارند به راه اصلی تبدیل شوند.

وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر توجه به سواحل مکران، افزود: این مسئله در دستور کار وزارت راه و شهرسازی است و به همین دلیل سال گذشته با وجود تنگناهای مالی، در این حوزه ۹۶۰ میلیارد تومان هزینه کردیم.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: امروز ۱۲۶ کیلومتر بزرگراه، ۴۴ کیلومتر راه اصلی، ۲۱۷ کیومتر راه روستایی، ۶۵۰ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت به طور رسمی بهره‌برداری شد که عملیات اجرایی همه این اقدامات در طول سال ۹۴ انجام شد.

آخوندی با اشاره به اهمیت توسعه ترانزیت از مسیر ایران؛ خلیج فارس و دریای عمان را ورودی ایران و آسیای میانه خواند و یادآور شد: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مورد توجه وزارت راه و شهرسازی است و من در مدت دو سال و نیم مسئولیتم توجه بسیاری به توسعه شبکه راه‌ها و بنادر کشور داشته‌ام.

وی در پایان ضمن تشکر از استاندار، مقامات محلی، اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل بنادر دریانوردی، اداره کل راه‌آهن و اداره کل فرودگاه‌های استان هرمزگان، بیان کرد: از تمام مشاوران و پیمانکاران کشور به ویژه استان هرمزگان تشکر و قدردانی می‌کنم؛ پیمانکاران این استان با وجود اینکه مطالبات زیادی از دولت داشتند، سنگ تمام گذاشتند البته بخشی از مطالبات آن‌ها از طریق اسناد خزانه تسویه شد. من در روزهای پایانی سال ۹۴ به استان هرمزگان آمدم که از تلاش‌های آن‌ها قدردانی و تشکر کنم.

در این سفر پیروز حناچی معاون معماری و شهرسازی، محمد سعیدنژاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، عبدالهاشم حسن نیا معاون راهداری و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، خادمی معاون توسعه راه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، حسین عاشوری معاون سیر و حرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، پورفخری مدیرکل راه‌آهن هرمزگان، ابراهیم ایدنی مدیر کل بنادر دریانوردی استان هرمزگان، جاسم جادری استاندار هرمزگان و فرشید دستوان مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان دکتر آخوندی را همراهی کردند.

منبع: خبرآنلاین / پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »