نیاز سنجی آموزشی در محلات توسط دفاتر تسهیلگری به اثربخشی آموزش کمک خواهد کرد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای اظهار کرد : یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری در اجرای آموزش های فنی و حرفه ای در محلات نیازسنجی آموزشی و شناسایی افراد است .

وی افزود:در حال حاضر  در 10 منطقه ی نخل ناخدا، طلابند ،کمربندی ، چاهستانیها،گل کنی ،کوی ملت ، بهشت زهرا ،آیت اله غفاری ،فرودگاه قدیم و اسلام آباد توسط 6 تسهیل گر در بندرعباس جهت ارائه آموزش های فنی  و حرفه ای شناسایی و فضا مشخص شده است.

اسما کریمی گفت : دفاتر تسهیلگر می توانند افراد جویای کار را جهت شرکت در دوره های آموزشی مراکز ثابت آموزش فنی و حرفه ای در کلیه شهرستانهای استان (بصورت رایگان) و یا آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای (با پرداخت شهریه مصوب) معرفی نمایند. این افراد می توانند پس از شرکت در دوره های آموزشی و کسب توانمندی لازم و دریافت گواهینامه مهارت در فرصتهای شغلی موجود جذب و یا مستقلا نسبت به راه اندازی کسب و کار و تولید اقدام کنند.

وی بیان کرد :رئیس مرکز شماره یک بندرعباس رابط بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و تسهیل گران تعیین شده است. کلاس های تئوری با همکاری دفاتر تسهیل گری که نیاز به تجهیزات ندارد در محلات برگزار می شود. فضا و محل برگزاری کلاسهای آموزش فنی و حرفه ای توسط دفاتر تسهیل گری شناسایی و به این اداره کل معرفی می شود.

در این بازدید معاون آموزش اداره کل و رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک بندرعباس نیز حضور داشتند.

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »