تعاون بهترین قالب برای پیاده سازی اقتصاد اسلامی است

به گزارش هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در سیزدهمین جشنواره تعاونی های برتر استان هرمزگان با بیان اینکه بخش تعاون یکی از سه بخش اقتصاد جمهوری اسلامی ایران طبق قانون اساسی محسوب می شود، عنوان کرد: تعاون بهترین قالب برای پیاده سازی اقتصاد اسلامی است، چون در اقتصاد مبتنی بر تعاون اگر خلق ارزش و ثروت صورت گیرد، این ثروت بین جمعیت بیشتری توزیع می شود.

وی ادامه داد: برای اینکه اقتصاد ایران به یک اقتصاد برتر و پاسخگو به نیازهای کشور تبدیل شود باید بیشترین نقش را بخش خصوصی و بخش تعاون بر عهده داشته باشند، چون بخش تعاون و بخش خصوصی دو بخش مقتدر اقتصاد هستند که اگر به حرکت  درآیند، تحول عظیمی در اقتصاد شکل می گیرد.

استاندار هرمزگان افزود: هرچه بتوانیم نقش تعاونی ها را در اقتصاد افزایش دهیم، عدالت و توزیع ثروت در جامعه از این طریق شکل خواهد گرفت و بنا بر توصیه های قرآنی و آموزه های دینی، اگر فضای بیشتری به تعاونی ها بدهیم و آنها در گستره وسیع تری به فعالیت بپردازند اهداف مبارکی محقق می شود و رضایتمندی بیشتری را در جامعه به دنبال خواهد داشت.

همتی تصریح کرد: با توجه به ریشه اعتقادی و قرآنی که بخش تعاون دارد، این بخش باید در اقتصاد ما بالاتر از دیگر بخش ها باشد و در این صورت بهره وری منابع نیز بیشتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت و دستگاه های دولتی در استان هرمزگان در به طور جدی حامی بخش تعاون هستند، اظهار داشت: خوشبختانه هرمزگان دارای سه هزار تعاونی در 14 گرایش است و یک میلیون نفر در این استان عضو تعاونی ها هستند و 80 هزار شغل از طریق تعاونی ها در هرمزگان ایجاد شده است.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته، کشورهای صادرات محور بوده اند، خاطرنشان کرد: شرایط فعلی ارزی، بهترین شرایط برای افزایش و رونق صادرات است و می توان این تهدید ارزی را به فرصت تبدیل کرد.

همتی بیان داشت: در این شرایط می توان برای تولید صادرات محور، سرمایه گذاری داشت که ذیل آن اشتغال ایجاد خواهد شد و زنجیره ای برای رونق تولید و اشتغال شکل می گیرد.

وی با بیان اینکه تعاونی ها بهترین بخشی هستند که می توانند در جنگ اقتصادی ایفای نقش کنند، تاکید کرد: نباید از تهدید دشمن بترسیم و می توانیم آن را تبدیل به یک فرصت ارزنده کنیم و می توانیم شرایط را به گونه ای رقم بزنیم که کشور به سطح مطلوبی از اقتصاد مقاومتی برسد تا مشکلی در برابر تحریم ها نداشته باشیم.

در پایان این مراسم از تعاونی ها و تعاونگران برتر استان هرمزگان تجلیل و قدردانی شد.

 

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »