خرید خودرو‌هایی ارزان در سامانه استارت‌آپی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛   اخترعات جوانان نخبه در شرکت‌های دانش بنیان و همچنین طرح‌های مبتنی بر دانش است که سبب رشد و پیشرفت کشور می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی برخی از محصولات ساخته شده در شرکت‌ها و همچنین طرح‌های استارت آپی بپردازد.

هر یک از ما برای خرید ماشین نیاز به متخصصانی مجرب داریم که آن‌ها قیمت خودرو را برایمان  مشخص کنند که یکی از سامانه‌های استارت‌آپی  فرصتی را برای افراد به وجود آورده است که بر مبنای آن می‌توان بهترین خودرو‌ها را با مناسب‌ترین قیمت خریداری کرد.

این استارت آپ‌ها موفق به طراحی سامانه‌ای شده است که با هدف رفع نیاز‌های مکانیکی خریداران و دارندگان خودرو راه اندازی شده است؛ این استارت آپ به عنوان مکانیک همراه و مشاور برای رانندگان به وجود آمده است و به کمک بهترین مکانیک‌ها به روزترین  تجهیزات و خدمات را برای شهروندان به وجود می‌آورد.

سامانه‌ای که شمارا به بهترین کارشناسان خودرو متصل می‌کند

در این سامانه هر یک از افراد و دارندگان خودرو می‌توانند درباره خرید و فروش ماشین با یکدیگر به تبادل نظر بپردازند؛ همچنین کارشناسان این سامانه بررسی دقیقی درباره بدنه، فنی و ویژگی‌های یک ماشین انجام می‌دهند و در کمتر از چند دقیقه آن را قیمت گذاری می‌کند.

برای فروش ماشین خود و یا خرید ماشینی دسته دوم می‌توانید در این سامانه وارد شده و از قیمت خودرو‌ها با خبر شوید و سپس بهترین نمونه را از میان نمایشگاه‌های سطح شهر خریداری کنید.

متخصصان و مکانیک ها این سامانه ماه به ماه و در هر دوره خودروی شما را چکاپ می‌کنند و اگر نیاز به نصب آپشن و ویژگی جدیدی را داشته باشد، آن را انجام می‌دهد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »