دولت به دنبال توسعه همه جانبه و متوازن هرمزگان است

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛بهروز اکرمی در حاشیه افتتاح پروژه های هفته دولت، عنوان کرد: اقدامات لازم در راستای احداث پنج مجموعه بزرگ پتروشیمی غرب هرمزگان در حال انجام است این پنج طرح غرب استان را تحت تاثیر قرار می دهند

وی به توسعه سواحل مکران در شرق استان اشاره کرد و گفت: در شرق هرمزگان نیز در حوزه های پتروشیمی، انتقال نفت و پایانه نفتی به ویژه در شهرستان جات فعالیت های خوبی در دست اقدام است که همراه با توسعه مکران این منطقه نیز توسعه خواهد یافت.

اکرمی سرعت روند توسعه متوازن و همه جانبه استان را مناسب دانست و بیان داشت: روند توسعه متوازن هرمزگان سریع در حال پیشرفت است و ظرف مدت پنج سال آینده شاهد تحولات خوبی در شرق و غرب استان خواهیم بود.

وی بر ضرورت تامین زیر ساخت ها به منظور توسعه همه جانبه استان تاکید کرد و افزود: تامین زیرساخت هایی از قبیل تامین انرژی پایدار، راه و دیگر مولفه های مورد نیاز توسعه در هرمنطقه حرف اول را می زند که در راستای تامین این زیر ساخت ها در استان گام های موثری برداشته شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اضافه کرد: در راستای تامین زیرساخت ها در شرق استان می توان به آغاز عملیات سد گابریک اشاره کرد که موجب تامین آب پایدار در حوزه شرق به ویژه شهرستان جاسک خواهد شد.

وی با اشاره به تامین آب شرب شهرستان بندرعباس و بندر خمیر از طریق آب شیرین کن، بیان کرد: به منظور کاهش بار تامین آب از دوش سد استقلال میناب، آب شرب مورد نیاز شهرستان بندرعباس و بندرخمیر از دو آب شیرین کن 100 هزار متر مکعبی بندرعباس و آب شیرین کن یک میلیون متر مکعبی متعلق به سه استان هرمزگان، کرمان و یزد تامین خواهد شد و آب سد استقلال برای مصارف شرب و کشاورزی شهرستان میناب افاده خواهد شد.

اکرمی به نیاز استان برای توسعه صنعت بسته بندی محصولات کشاورزی به منظور صادرات اشاره کرد و گفت:  در بخش صنعت بسته بندی به ویژه محصولات کشاورزی استان ظرفیت های خوبی در امر صادرات دارد که دولت در هرمزگان با سیاست گذاری و برنامه ریزی مناسب به دنبال فراهم سازی زمینه برای حضور بخش خصوصی در این عرصه است.

وی  به شعار هفته دولت امسال اشاره کرد و گفت: از سوی شورای اطلاع رسانی دولت شعار شفافیت، پاسخگویی و کارآمدی به عنوان شعار هفته دولت امسال انتخاب شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان نیز روزشماری برای اجرای برنامه های هفته دولت تهیه و به فرمانداری ها و دستگاه ها ارسال شد.

اکرمی به عناوین هفته دولت در هرمزگان اشاره کرد و گفت: روز جمعه دوم شهریور اولین روز هفته دولت به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط معنوی، شنبه سوم شهریور دومین روز هفته دولت به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط اقتصادی و شفافیت و روز یکشنبه چهارم شهریور سومین روز هفته دولت به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط خدمت، کارآمدی و پاسخگویی نامگذاری شده است.

وی اضافه کرد: دوشنبه پنجم شهریور به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط اجتماعی و فرهنگی، سه شنبه ششم شهریور به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط توسعه و محرومیت زدایی، چهارشنبه هفتم شهریور به عنوان دولت تدبیر و امید، نشاط آرامش، امنیت و اقتدار ملی و آخرین روز هفته دولت، هشتم شهریور به عنوان دولت تدبیر و امید، شهیدان رجایی و باهنر الگوهای جاودان ولایت پذیری وخدمت نامگذاری شده است.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »