هشت پروژه عمرانی در شهرستان جاسک افتتاح شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛همزمان با سومین روز از هفته دولت معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با سفر به شهرستان جاسک در شرق استان، پروژه های مختلف عمرانی این شهرستان را در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی درمانی، برق رسانی ، حمایتی، عمران شهری و روستایی افتتاح و مورد بهره برداری قرار داد.

دکتر حیدری پس از برگزاری آیین استقبال توسط مسئولین محلی شهرستان جاسک با حضور در روستای نگر پایین  بخش مرکزی شهرستان دبستان سه کلاسه این روستا را با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان با حضور اهالی و مدیران استانی و شهرستانی به بهره برداری  رساند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در ادامه سفر خود به شهرستان جاسک با حضور در مرکز این شهرستان مرکز کار آفرینی و خود اشتغالی کمیته امداد این شهرستان را با محوریت آموزش و اشتغال مدد جویان کمیته امداد با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان به بهره برداری رساند و از بخش های مختلف این مرکز کار آفرینی بازدید و در جریان دستاوردهای تولیدی کارآفرینان کمیته امداد شهرستان جاسک قرار گرفت.

بهره برداری از طرح توسعه و اصلاح شبکه برق شهر جاسک به نمایندگی از پروژه های برق رسانی  این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان پروژه دیگری بود که معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در این شهرستان به بهره برداری رساند.

دکتر حیدری در ادامه سفر خود به شهرستان جاسک با حضور در روستای یکدار بخش مرکزی شهرستان مرکز جامع سلامت خیرساز  این روستا را  با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگی از پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان افتتاح کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در ادامه سفر به جاسک با عزیمت به دهستان گابریک این شهرستان، طرح تامین آب شرب اهالی ۱۵ روستای دهستان را  به وسیله آب شیرین کن با ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان با حضور جمعی از مسئولین استانی ، شهرستانی و مردم محلی را به بهره برداری رساند.

در ادامه با حضور دکتر حیدری معاون استاندار هرمزگان در بخش لیردف پروژه دبستان شش کلاسه خیر ساز روستای کوهرت این بخش  را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگی از شش پروژه آموزشی شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.

 بهره برداری از طرح هادی روستای پجگ بخش لیردف شهرستان جاسک  به طول ۳۱۰۰ متر مربع به نمایندگی از سه طرح هادی روستاهای بخش لیردف شهرستان جاسک آخرین پروژه ای بود که  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در سومین روز از هفته دولت در شهرستان جاسک به بهره برداری رساند.

شایان ذکر است، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در سفر به شهرستان جاسک با حضور در محل گلزار شهدای گمنام این شهرستان با آرمان های شهدا تجدید میثاق نمود.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »