هشت پروژه عمرانی در شهرستان جاسک افتتاح شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛همزمان با سومین روز از هفته دولت معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با سفر به شهرستان جاسک در شرق استان، پروژه های مختلف عمرانی این شهرستان را در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی درمانی، برق رسانی ، حمایتی، عمران شهری و روستایی افتتاح و مورد بهره برداری قرار داد.

دکتر حیدری پس از برگزاری آیین استقبال توسط مسئولین محلی شهرستان جاسک با حضور در روستای نگر پایین  بخش مرکزی شهرستان دبستان سه کلاسه این روستا را با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان با حضور اهالی و مدیران استانی و شهرستانی به بهره برداری  رساند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در ادامه سفر خود به شهرستان جاسک با حضور در مرکز این شهرستان مرکز کار آفرینی و خود اشتغالی کمیته امداد این شهرستان را با محوریت آموزش و اشتغال مدد جویان کمیته امداد با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان به بهره برداری رساند و از بخش های مختلف این مرکز کار آفرینی بازدید و در جریان دستاوردهای تولیدی کارآفرینان کمیته امداد شهرستان جاسک قرار گرفت.

بهره برداری از طرح توسعه و اصلاح شبکه برق شهر جاسک به نمایندگی از پروژه های برق رسانی  این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان پروژه دیگری بود که معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در این شهرستان به بهره برداری رساند.

دکتر حیدری در ادامه سفر خود به شهرستان جاسک با حضور در روستای یکدار بخش مرکزی شهرستان مرکز جامع سلامت خیرساز  این روستا را  با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگی از پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان افتتاح کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در ادامه سفر به جاسک با عزیمت به دهستان گابریک این شهرستان، طرح تامین آب شرب اهالی ۱۵ روستای دهستان را  به وسیله آب شیرین کن با ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان با حضور جمعی از مسئولین استانی ، شهرستانی و مردم محلی را به بهره برداری رساند.

در ادامه با حضور دکتر حیدری معاون استاندار هرمزگان در بخش لیردف پروژه دبستان شش کلاسه خیر ساز روستای کوهرت این بخش  را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگی از شش پروژه آموزشی شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.

 بهره برداری از طرح هادی روستای پجگ بخش لیردف شهرستان جاسک  به طول ۳۱۰۰ متر مربع به نمایندگی از سه طرح هادی روستاهای بخش لیردف شهرستان جاسک آخرین پروژه ای بود که  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در سومین روز از هفته دولت در شهرستان جاسک به بهره برداری رساند.

شایان ذکر است، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در سفر به شهرستان جاسک با حضور در محل گلزار شهدای گمنام این شهرستان با آرمان های شهدا تجدید میثاق نمود.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »