
به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس علیرضا نصری فرماندار شهرستان قشم گفت: در سومین روز از هفته دولت ۹ طرح بهداشتی، عمرانی، خدماتی و آموزشی به بهره برداری رسید.
وی افزود: برای اجرای این طرحها ۲۷ هزار و ۲۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.
فرماندار شهرستان قشم افتتاح مرکز آموزشی بهورزی، مرحله دوم بوستان فرهنگ، کلنگ زنی پارک و سد رمکان، افتتاح زمین چمن مصنوعی جی چیان و مدرسه ۲ کلاسه معرفت بنگالی را از جمله مهمترین این طرحها برشمرد.
علیرضا نصری گفت: در هفته دولت، ۳۴ طرح عمرانی، خدماتی و زیر ساختی با ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار در این شهرستان به بهره برداری میرسد.
وی افزود: سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبارات این طرحها از محل منابع ملی، ۳۳۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و مابقی اعتبارت طرحها نیز از محل اعتبارات داخلی دستگاهها تأمین شده است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














