سه طرح مهم اشتغالزایی در بخش کشاورزی هرمزگان اجرایی می شود

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛دکتر ایرج حیدری در نشست ویژه بررسی طرح های سرمایه گذاری استان هرمزگان با محوریت بخش کشاورزی، عنوان کرد: با توجه به نقشی که پروژه های سرمایه گذاری در بهبود تولید و اشتغال استان ایفا می کند پیگیری اجرای طرح های سرمایه گذاری به صورت ویژه در دستور کار مدیران قرار گیرد.

وی افزود:  تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط در امر تسهیل طرح های سرمایه گذاری استان به ویژه محیط زیست  مجوزهای مورد نیاز برای اجرای طرح های سرمایه گذاری را با رعایت جوانب قانونی در اسرع وقت صادر نمایند تا در اجرای طرح ها خللی ایجاد نگردد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان با اشاره به اجرای سه طرح بزرگ اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان، بیان داشت: سه طرح بزرگ سرمایه گذاری با اشتغالزایی مناسب در بخش کشاورزی استان شامل پروار بندی شتر، پرورش دام و احداث گلخانه های کشاورزی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان  اجرایی می گردد.

حیدری خاطرنشان کرد: بخش خصوصی در استان با سرمایه گذاری مناسب اقدام به پرورش 20 هزار راس بُز و پروار بندی  پنج هزار نفر شتر خواهد نمود.

وی تصریح کرد: دو طرح مهم پروار بندی شتر و پرورش بُز با سرمایه گذاری بالغ بر 25 میلیارد تومان و با اشتغالزایی مناسب توسط بخش خصوصی در استان اجرایی می گردد.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: توسعه کشت های گلخانه های در استان سیاست مهم دیگری است که حوزه اقتصادی استانداری با توجه با منابع محدود آبی در استان به صورت جدی در حال پیگیری آن است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های به عمل آمده دو طرح مهم گلخانه ای  با زیر بنای 700 هکتار در استان توسط بخش خصوصی اجرایی می گردد.

وی گفت: این دو طرح  با اعتباری بالغ بر 700 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی  اجرایی می گردد که پیش بینی می شود با اجرای این طرح ها شاهد  اشتغالزایی بسیار مناسبی در ین بخش باشیم.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری اضافه کرد: استان هرمزگان ظرفیت ها و استعداد های بی نظیر و فراوانی برای سرمایه گذاری جهت بهبود اشتغال و تولید دارد که شکوفایی این ظرفیت ها به صورت جدی در دستور کار معاونت اقتصادی استانداری هرمزگان قرار دارد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »