امضا قرارداد با ژاپن برای حفاظت از مناطق ساحلی هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا،   رئیس دانشگاه هرمزگان با اعلام این خبر گفت: این قرارداد با هدف تهیه و اجرای طرح حفاظت محیط زیست مناطق ساحلی هرمزگان بسته شده است.

علی اکبر شیخی فینی فراهم شدن زمینه همکاری میان اعضای هیات علمی دانشگاه هرمزگان و آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن در زمینه حفاظت محیط زیست مناطق ساحلی هرمزگان از دیگر اهداف این قرارداد دانست و همکاری‌های بین المللی را راهی برای رفع مشکلات منطقه‌ای دانست.

همچنین مدیر گروه جایکا گفت: این طرح پس از مطالعات میدانی و جمع آوری اطلاعات، اجرایی می‌شود.

“هارادا” افزود: جایکا سازمانی دولتی مستقل بین‌المللی در ژاپن است که در زمینه‌توسعه به دولت ژاپن و همچنین کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روش فعالیت جایکا تبادل همکاری فنی، وام‌های توسعه، کمک‌های مالی دولتی و نامحسوس و بهبود ارتباطات توسعه‌ای و مبارزه با فقر از طریق توسعه است.

انتهای پیام

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *