برگزاری جلسه ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،جلسه ستاد دهه امامت و ولایت با حضور اعضای شورای راهبردی بنیاد غدیر در بندرعباس تشکیل شد.
حجت الاسلام احمد عامری سیاهویی رییس ستاد دهه امامت و ولایت استان هرمزگان   در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس، گفت: جشن‌های دهه ولایت و امامت هر چه باشکوه تراز هرسال و با شعار ” لبیک یا رسول الله ” در سراسر استان برگزار خواهد شد.
وی اهدای جهیزیه به ۵۰۰ زوج جوان را از مهمترین اقدامات جشن‌های این دهه دراستان عنوان کرد.

رییس ستاد دهه امامت و ولایت استان هرمزگان افزود: جلب مشارکت اصناف و خیرین در اطعام نیازمندان و برگزاری جشن‌ها از دیگراقدامات این ستاد برای برگزاری باشکوه‌تر این دهه عنوان کرد.
حجت الاسلام احمد عامری سیاهویی گفت: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، همایش استانی علمای شیعه و اهل سنت، مسابقه کتابخوانی غدیر، تجلیل از پرچمداران و خادمین فرهنگ غدیر، توزیع پوستر، کتاب و بسته‌های فرهنگی را از شاخص‌ترین برنامه‌های دهه ولایت و امامت برشمرد.

وی افزود: بنیاد بین المللی غدیر در استان با همکاری مردم و ادرات و نهادها، در دهه امامت و ولایت از نهم ذی الحجه (همزمان با دعای عرفه) مصادف با ۳۰ مرداد تا ۱۸ ذی الحجه ویژه برنامه‌های متنوعی را برگزار می‌کند.

آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان و رییس بنیاد بین المللی غدیر در هرمزگان در جلسه  ستاد دهه امامت و ولایت بااشاره به اینکه تبیین، تبلیغ وترویج رویداد عظیم غدیر خم در استان مهمترین هدف برگزاری جشن‌های غدیر است افزود: باید تلاش شود در دهه ولایت و امامت از کلیه ظرفیت‌های استان برای برپایی هرچه بهتر جشن‌ها استفاده شود.
وی گفت: پذیرش غدیر یعنی پذیرش قرار گرفتن فردی عالم و پاک در راس حکومت که این یک نیازی انسانی و بشری است.
رییس بنیاد بین المللی غدیر در هرمزگان با تاکید بر ضرورت مردم محور شدن برگزاری جشن غدیر افزود:  غدیر را باید طوری تفسیر کنیم که همه انسان‌ها بپذیرند و محدود به شیعه نباشد چراکه غدیر فطرت و حرف دل انسان هاست.
آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان از عموم مردم به خصوص اصناف خواست برای هر چه بهتر برگزار شدن جشن‌های این دهه همکاری کنند.

بنیاد در راستای حفظ و تقویت وحدت میان اهل سنت و تشیع در سال ۱۳۸۲ در هرمزگان تشکیل شد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »