توصیه‌های امام خامنه‌ای به مسئولان برای هم‌نشینی با مردم+لینک دریافت

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، در آستانه سالگرد شهادت شهید مدافع حرم محسن حججی، خط حزب‌الله به شماره 145 خود رسید.

چندی پیش جمعی از فعالان فرهنگی خارج از کشور با رهبر انقلاب دیدار داشتند که یکی از حضار، دغدغه و نگرانی علاقه‌مندان به انقلاب در آن سوی مرزها را بیان کردند.

خط حزب‌‌الله برای اولین بار در سخن هفته‌ این شماره از نشریه، پاسخ آیت‌الله خامنه‌ای درباره برخی نگرانی‌ها نسبت به آینده انقلاب را با عنوان «به همه بگویید…» منتشر کرد.

در بخشی از متن چنین می‌خوانیم: اخیراً جمعی از فعالان فرهنگی خارج از کشور، دیداری با رهبر انقلاب داشتند که در خلال آن یکی از حضار، دغدغه و نگرانی علاقمندان به انقلاب در آن‌سوی مرزها را از آینده بیان کرد. رهبر انقلاب نیز در پاسخ به نگرانی این شخص از اقدامات دشمنان گفتند: «نسبت به اوضاع ما اصلاً نگران نباشند، هیچ‌کس هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، مطمئن باشند، هیچ تردیدی در این جهت وجود ندارد؛ این را به همه بگویید.»

گزارش هفته این شماره نیز با عنوان «عملیات بدون نقشه؛ عملیات کور» به چرایی نیاز داشتن به نقشه راه اقتصادی برای پیشرفت پرداخته است.

اطلاع‌نگاشت این هفته از نشریه نیز با عنوان «مثل پدری مهربان نسبت به فرزندان» به چند توصیه رهبر انقلاب به مسئولین برای هم‌نشینی و در میان مردم بودن پرداخته است.

به مشکل نظام بانکی به‌طور جدی رسیدگی بشود، انتظار مردم برای رفع مشکلات اقتصادی انتظار بجایی است، وقتی با مردم باشید مردم شما را دوست می‌دارند، آیا تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی یک امر خیالی و توهمی است یا نه عملا ممکن است؟ دو جور آدم در مقابله با دشمن، به خدا توکل کنید و ملاحضه تهدیدها و اخم‌ها را نکنید، استقامت در راه یکی از واجب‌ترین عوامل پیشرفت است، ثواب زن کمتر از شهید نیست و… عناوین بخش‌های دیگر نشریه‌ی خط حزب‌الله است که مخاطبین گرامی می‌‌توانند با مراجعه به نشریه، این مطالب را مورد مطالعه قرار دهند.

صدوچهل‌وپنجمین شماره‌ خط حزب‌الله به روح پرفتوح شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردانی‌پور تقدیم شده‌ است.

برای دسترسی به آرشیو نشریه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

برای دریافت "خط حزب‌الله" نسخه‌ی مطالعه (A4) اینجا و برای دریافت نسخه‌ی چاپ (A3) اینجا مراجعه کنید.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »