نیروی انسانی مهم ترین سرمایه و اصلی ترین رکن سازمان ها و دستگاه های اجرایی است

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در  هرمزگان ؛مدیران سازمان ها و دستگاه ها برای انجام ماموریت ها و تحقق اهداف خود، سرمایه ها و منابع مختلفی در اختیار دارند. این سرمایه ها شامل منابع مالی، امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی است.

با بررسی این منابع از جنبه های مختلف و براساس تجربیات مدیریتی، می توان دریافت که اساسی ترین و اصلی ترین سرمایه در اختیار مدیران برای انجام کارها نیروی انسانی است و منابع انسانی را می توان منبع و سرمایه بی بدیل هر سازمان و دستگاهی دانست.

اعمال هر نوع سیاست و حرکت در مسیر نقشه راه در دستگاه ها و سازمان ها متکی به نیروی انسانی است و انجام هر ماموریت و کاری در سازمان بر پایه توانمندی نیروی انسانی محقق می شود.

با پذیرش اصل اتکا به نیروی انسانی از سوی مدیران ارشد سازمان ها و دستگاه ها، مدیران با حساسیت بیشتری بر روی منابع انسانی مجموعه خود سرمایه گذاری می کنند و نسبت به جذب و رشد نیروی انسانی دقت عمل بیشتری بخرج می دهند.

سازمان برای موفقیت در انجام وظایف خود به نیروی انسانی آموزش دیده، توجیه شده، دارای انگیزه و آشنا با دانش روز و حوزه های تخصصی و علاقه مند به کار نیاز دارد و برخورداری از منابع انسانی با چنین ویژگی هایی عامل توفیق هر سازمان و مجموعه خواهد بود.

از سوی دیگر نیروی انسانی سست، فاقد انگیزه، آموزش ندیده و ناآشنا به نقشه راه، اهداف و ماموریت ها، عامل شکست هر سازمان و دستگاه اجرایی است که موجب عدم ارائه خدمات مناسب به جامعه مخاطب هر سازمان، هدر دادن سرمایه ها، نارضایتی و عدم اعتماد مردم خواهد شد.

در سال های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس چندین شاخصه موثر در نیروی انسانی سازمان ها و دستگاه ها بیشتر دیده می شد که شامل احساس تعهد و مسئولیت، داشتن انگیزه های دینی و ملی در انجام کار و ترجیح منافع ملی و سازمانی بر منافع شخصی بود و به واقع می توان گفت در این دوران تکیه بر اعتقادات دینی و مذهبی و احساس تکلیف موجب افزایش انگیزه های درونی و کارآمدی نیروی انسانی می شد.

در شرایط امروز هم برای انجام بهتر کارها و موفقیت در اجرای ماموریت ها نیاز است تا چنین مولفه هایی در میان منابع انسانی احیاء ، تقویت و ترویج شود تا منجر به خدمات رسانی بهتر و افزایش رضایتمندی مردم گردد.

در مجموع اگر سازمان ها بخش عمده ای از امکانات خود را صرف تقویت، ارتقا و رشد نیروی انسانی خود نمایند و در این حوزه سرمایه گذاری داشته باشند به موفقیت های کلان دست خواهند یافت و در عین حال باید به تمامی نیازهای منابع انسانی از جمله داشتن درآمد کافی و تامین رفاه آنها نیز توجه کافی صورت گیرد.

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »