انتقاد آلمان از مخالفت مالک یهودی فیسبوک با حذف مطالب ضد هلوکاست

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت آلمان با صدور بیانیه‌ای، به گفته‌های اخیر «مارک زوکربرگ» موسس فیسبوک در حمایت از شنیده شدن صدای مخالفان هلوکاست واکنش نشان داد و اعلام کرد که ضدیت با هلوکاست در قوانین آلمان جایی ندارد.

کشورهای پیروز جنگ جهانی دوم ادعا دارند که آلمان نازی بنا به باورهای نژادپرستانه، دو سوم از یهودیان اروپا را که عددی بالغ بر ۶ میلیون نفر می‌شود، در خلال جنگ راهی اردوگاه‌های کار اجباری کرد و نهایتاً پس از رسیدن به تصمیمی که به «راه‌حل نهایی» مشهور است، همه آنها را راهی کوره‌های آدم‌سوزی کرد؛ واژه هلوکاست یونانی است و معنی «همه‌سوزی» دارد. این در حالی است که برخی تحقیقات نشان می‌دهند این تعداد یهودی اصلا در آن دوره در کل قاره اروپا حضور نداشته‌اند.

آلمان هنوز هم به بازماندگان هلوکاست غرامت می‌دهد؛ فقط بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷، دولت آلمان مبلغ ۷۷۲ میلیون یورو به بازماندگان هلوکاست در ۴۶ کشور جهان پرداخت کرد. علاوه بر این غرامت‌دهی، دولت آلمان در کنار دولت‌های اتریش و فرانسه، هرگونه اظهارنظر در مخالفت با هلوکاست یا طرح سوال در خصوص صحت روایت‌های موجود از این واقعه را «جرم» می‌دانند.

درگیری اخیر وزارت دادگستری آلمان با مالک فیسبوک هم بر سر همین مسئله است. زوکربرگ که اتفاقا خودش هم یهودی است، اخیراً در مصاحبه با یک نشریه آمریکایی گفته بود که در فیسبوک، اجازه ابراز عقیده را به همه می‌دهد «حتی اگر برخی، مسائل را اشتباه متوجه شده باشند.»

زوکربرگ گفته: «من خودم یهودی‌ام و می‌دانم که بسیاری از مردم، اصل وقوع حادثه هلوکاست را نفی می‌کنند. من این امر را عمیقاً آزاردهنده می‌دانم ولی نهایتاً اعتقاد من این نیست که شبکه اجتماعی ما باید چنین محتواهایی را حذف کند چون مسائلی هستند که برخی مردم، آنها را اشتباه متوجه می‌شوند اما من باورم این نیست که آنها از روی عمد این اشتباه را مرتکب می‌شوند.»

آنطور که رویترز خبر داده، «کاتارینا بارلی» وزیر دادگستری آلمان امروز به این گفته‌ها واکنش نشان داده و گفته که «در آلمان جایی برای یهودی‌ستیزی نیست. یهودی‌ستیزی شامل هرگونه حمله کلامی یا فیزیکی و همچنین نفی هلوکاست می شود. نفی هلوکاست می‌تواند به تنبیه قانونی منجر شود و پیگیری قضایی جدی را در پی دارد.»

جبران زیان‌هایی که در اروپای مسیحی به یهودیان تحمیل شده، یکی از بهانه‌های غرب برای حمایت از اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های مسلمانان است.

این فقط نفی هلوکاست نیست که در اروپا جرم دانسته می‌شود؛ اخیراً «ماتئوس موراویکچی» نخست‌وزیر لهستان به دلیل اشاره به این موضوع که برخی یهودیان هم در هلوکاست نقش داشته‌اند، با انتقادات گسترده‌ای در بین سران کشورهای غربی مواجه شد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »