خشمگین‌ترین کاربران «فیسبوک» اهل کدام کشور هستند؟

خشمگین‌ترین کاربران فیسبوک اهل کجا هستند؟ به گزارش هرمزبان به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در لیست خشمگین ترین کشورهای جهان در فیسبوک بعد از کره جنوبی و فرانسه، شهروندان کشورهای سوئد، آمریکا، هنگ‌کنگ، تایوان، آرژانتین، پرو، شیلی و کلمبیا به ترتیب خشمگین‌ترین کاربران فیسبوک هستند.

 از سال ۲۰۱۶ کاربران فیسبوک می‌توانند نسبت به انتشار مطلب دیگر کاربران با نماد‌های فیسبوک از جمله «دوست داشتن»، «عشق»، «تعجب»، «تاسف»، «ریسه رفتن» و «خشمگین شدن» اظهار نظر و یا ابراز تاسف کنند.

شرکت کواینتلی بیش از ۴۴ میلیون واکنش «شکلکی» نسبت به پست‌های کاربران فیسبوک را در بازه ژانویه تا آوریل ۲۰۱۸ آنالیز کرده است. بر اساس تحقیقات شرکت کواینتلی که در زمینه تحلیل داده‌ها در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند، شهروندان کره جنوبی و پس از آن شهروندان فرانسوی عصبانی‌ترین کاربران شبکه اجتماعی فیسبوک هستند زیرا بیش از دیگر کاربران از شکلک عصبانی برای ابراز احساسات درباره پست‌های فیسبوک استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: خطر جدیدی که کاربران فیسبوک را تهدید می‌کند

همچنین بر اساس این پژوهش به طور میانگین در هر مورد پست فیسبوکی، ۳۷ واکنش «خشمگین» فیسبوکی ثبت شده‌ است.

کاربران فرانسوی به طور متوسط نسبت به پست‌هایی درباره حیوانات و غذا ابراز نظر می‌کنند.

شرکت کواینتلی البته اضافه می‌کند که شهروندان کره جنوبی به این علت عصبانی‌ترین کاربران فیسبوک هستند چرا که در بازه زمانی تحقیق انجام شده اتفاقات زیادی در این کشور روی داده است. از جمله این اتفاق‌ها آتش‌سوزی در یک بیمارستان و تصمیم دولت کره جنوبی در ادغام بازیکنان هاکی زنان کره شمالی در تیم ملی کره جنوبی در دوران بازی‌های المپیک زمستانی هستند.

در سیاهه ده کشور خشمگین جهان در فیس بوک، نام سه کشور آسیایی و چهار کشور آمریکای جنوبی به چشم می‌خورد. در این سیاهه بعد از کره جنوبی و فرانسه، شهروندان کشورهای سوئد، آمریکا، هنگ‌کنگ، تایوان، آرژانتین، پرو، شیلی و کلمبیا به ترتیب خشمگین‌ترین کاربران فیسبوک هستند.

منبع:برترینها

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »