با بگیر و ببند نمی توان به بازار و مردم خدمت کرد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ، وی با حضور در مسجد جامع خوری گچین بالا در جمع مردم این منطقه اظهار داشت: با مساعدت و همدلی می شود بر تمام مشکلات فائق آمد.

وی با اشاره به مسائل روز کشور با بیان اینکه آمریکا از اول انقلاب همواره با ایجاد با ایجاد جنگ و مخالفت و ترور و شلیک به هواپیمای مسافربری به دنبال ضربه زدن به نظام و انقلاب بوده و هست ، افزود: آنها در تمامی مسیرهایی که برای ضربه به انقلاب انتخاب کرده بودند ناکام مانده اند و اکنون برای فشار به ملت و دولت و نظام با فشارهای اقتصادی بی سابقه، به زعم خود قصد گرفتن گلوی ملت کردند. 

نماینده مردم شهرستان های بندرعباس،حاجی آباد،قشم ، ابوموسی،و بندر خمیر گفت:برجام با تمام‌مباحث و تدابیر صورت گرفته امضا شد ولی همانطور که انتظارش را داشتیم  باز هم آمریکای غیر قابل اعتماد نشان داد و این امر برای همه هویدا شد.

هاشمی تختی با بیان اینکه آمریکا به دنبال منافع خود است یادآور شد: آمریکایی ها به هیچ کس وفادار  نیستند و نه تنها در زمان انقلاب، حتی در زمان قبل انقلاب هم بارها نشان داده اند که قابل اعتماد نیستند و به شاه که دوستشان بود پناه ندادند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:همه نمایندگان و مدیران ارشد اجرایی استان به دنبال رفع مشکلات مردم و جامعه هستند و امروز با هماهنگی خوبی که در بین سه نماینده دیگر استان در مجلس وجود دارد شاهد اعمال رویه خوبی هستیم.

نماینده حوزه انتخابیه بندرعباس با اشاره به فعالیت تجاری در گچین اضافه کرد: همه مردم و بازاری ها همواره با تدبر و حرکت در مسیر منطق و قانونی در پی کمک به تقویت بخش تجاری و خدماتی کشور بوده اند و نمی توان و نباید طوری رفتار کنیم که با احتکار و سایر بداخلاقی در بازار زمینه چالش برای خود و جامعه را رقم بزنیم.

هاشمی تختی تصریح کرد: با بگیر و ببند در بازار چیزی حل نمی شود بلکه اینجاب چه در زمان زمامت استانداری و چه در دوره نمایندگی همواره بر استقرار عقلانیت و منطق در بازار و بخش نظارتی داشته ام و به استاندار کنونی نیز این مبحث را منتقل کرده ام ‌که ایشان نیز بر همین عقیده هستند.

این نماینده مجلس با اشاره به ظرفیت های درآمدی هرمزگان برای نظام و دولت اضافه کرد: ما بارها گفته و می گوییم که اگر هرمزگان بهتر و پایدارتر ساخته شود به طور مستقیم برروی اقتصاد ملی نیز تاثیر قابل توجهی خواهد گذاشت.

دکتر هاشمی تختی تاکید کرد: در برنامه پنجم توسعه مصوب شده است که سهم اشتغال بومی ها از طریق وزارت نیرو و وزرات نفت به طور اختصاصی و ویژه دیده شود و ما نیز بشدت به دنبال تحقق قوانین موجود در این بعد به سود بومی ها و نیرو های ماندگار هستیم.

 وی یادآور شد: کارهایی در بعد توسعه ا ی در حال پیگیری است که نتیجه آن در پنج یا شش سال آینده متوجه حوزه اقتصادی و اشتغال استان خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان های بندرعباس، حاجی آباد،قشم،ابوموسی و بندر خمیر در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه محرومیت های تاریخی در جای جای استان کماکان مردم را در مناطق دور دست تر می آزارد،افزود: ما در مجمع نمایندگان سعی داریم همه مناطق روستاها را در ابعاد توسعه ای توامان ببینیم.

وی از تفرقه و عدم اتحاد به عنوان یک موریانه یاد کرد و افزود: اگر عامل تفرقه و بی اعتمادی به جان کشور افتاد نمی توانیم کاری از پیش ببریم.

دکتر هاشمی تختی در پایان با بیان اینکه دولت بخشی اساسی و اصلی از نظام جمهو ی اسلامی ایران است ، اظهار داشت: همه باید از دولت بر آمده از صندوق رای مردم حمایت کنیم و نگذاریم کارشکنی ها سبب چالش در امور نظام شود.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »