جاده‌های گیلان 7 نفر را به کام مرگ کشید

سرهنگ حسین محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ در چند روز اخیر حوادث ترافیکی متعددی در استان گیلان رخ داده است به طوری‌که تاکنون 7 نفر جان خود را از دست داده و بیش از 25 نفر مصدوم نیز برای مداوا به بیمارستان‌های استان منتقل شده‌اند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان عنوان کرد:‌ ساعت 14 امروز یک دستگاه مینی‌بوس که از سمت املش به بلوردکان در حال عزیمت بود به علت عدم رعایت سرعت مطمئنه دچار انحراف و سپس واژگونی می‌شود که در این حادثه یک خانم 35 ساله جان خود را از دست می‌دهد.

محمدپور در مورد مصدومان حادثه مذکور نیز افزود:‌ در این حادثه 2 نفر از سرنشینان مینی‌بوس به شدت مصدوم شده و به بیمارستان پورسینای رشت اعزام شدند علاوه بر این تعداد 13 نفر نیز جهت مداوا به بیمارستان‌های سیاهکل،‌ املش و لنگرود منتقل شدند.

وی از مداوای سرپایی 9 نفر از دیگر سرنشینان وسیله نقلیه حادثه‌دیده خبر داد و بیان داشت:‌ طبق بررسی‌ها مشخص شد که مینی‌بوس واژگون شده به همراه مسافرانش از افراد غیر بومی بوده‌اند که به علت عدم آشنایی راننده به محور و عدم رعایت نکات ایمنی دچار این حادثه شدند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان از یک حادثه دیگر در محور رودسر سخن گفت و ‌ابراز داشت:‌ دیشب یک دستگاه خودروی سواری مگان با چهار سرنشین خود در حال تردد در یکی از محورهای فرعی رودسر بود که به علت سرعت زیاد و خروج از جاده به رودخانه سقوط می‌کند.

محمدپور با اعلام اینکه 3 نفر در این حادثه از جمله یک کودک 9 ساله جان خود را از دست داده‌اند تصریح کرد:‌ یک زن و یک مرد در این سانحه به شدت مصدوم شده و فوت کردند و راننده وسیله نقلیه سواری نیز در حال حاضر به علت شدت جراحات در وضعیت نامطلوبی به سر می‌برد.

وی به یک حادثه ترافیکی دیگر در یکی از محورهای غربی استان گیلان نیز اشاره کرد و گفت: در روزهای اخیر در محور رضوانشهر به بندرانزلی به علت سرعت بسیار بالای وسیله نقلیه و عدم آشنایی راننده به جاده حادثه‌ای رخ داد که در این سانحه 3 نفر جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان علت بسیاری از حوادث جاده‌ای اخیر را برشمرد و عنوان کرد:‌ رانندگی کردن طولانی مدت و عدم استراحت کافی‌،‌ آشنا نبودن رانندگان غیربومی با محورهای گیلان و تردد در مسیرهای فرعی استان آن‌هم در زمان شب از مهم‌ترین این علل هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »