اقتصاد کشور نیازمند سهولت بخشی در سرمایه گذاری هاست

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، وی در برنامه روز صنعت و معدن که با حضور فعالان و دست اندرکاران این حوزه برگزار شد ، با بیان اینکه دشمن در میدان جنگ اقتصادی مصمم تر از همیشه وارد صحنه و عرضه شده است، اظهار داشت: همه باید در کنار هم باشیم و با حفظ وحدت از این گردنه سخت اقتصادی و چالشی که دشمن نیز آن تقویت می کند گذر کنیم. وی با بیان اینکه هرمزگان با نام هایی همانند دروازه طلایی اقتصاد و تولید و تجارت خوانده می شود، گفت : اگر خواهان حضور محسوس تر و تاثیرگذار این استان در عرصه اقتصاد ملی هستیم نیاز به تسهیل هر چه بیشتر رویه نشست و استقرار سرمایه گذاری ها داریم. هاشمی تختی بااشاره به نوسانات و تورم هفته ای اخیر در بازار و حوزه تولید با بیان اینکه ممکن است دولت نیز در برخی از مواقع ضعف هایی داشته باشد، افزود: همه باهم چه آنهایی که به دولت رای نداده اند و چه آنهایی که رای داده اند باید تلاش کنند در کنار دولت بمانند چرا که دولت متعلق به نظام است. نماینده مردم شهرستان های بندرعباس،حاجی آباد، قشم،ابوموسی و بندر خمیر با بیان اینکه تاکید مقام رهبری نیز بر تقویت و حمایت از دولت و وحدت و تکصدایی است افزود: در حال حاضر فضای استان در بعد همدلی و اتحاد، بسیار خوب است و نمایندگان یکصدا پیگیر مسائل بوده و برای پیشبرد اهداف در کنار استاندار و مدیریت عالی استان هستند. هاشمی تختی ادامه داد: نباید اجازه داد خدشه ای به فضا و شرایط کنونی که مبنای آن پیشرفت و همدلی است وارد شود و معتقدیم اگر فضا به همین شکل پیش رفته و منجر به نتایج خوب شود شک نداریم که هرمزگان به عنوان الگویی مناسب برای سایر نقاط کشور مطرح خواهد شد. وی با اشاره به اینکه باید با دید باز به استقبال سرمایه گذاران و تقویت حوزه سرمایه گذاری پیش برویم ، یادآور شد: همکاری دستگاه ها در استان با سرمایه گذاران در سطح خوبی قرار دارد. نماینده مردم شهرستان های بندرعباس،حاجی آباد،قشم،ابوموسی و بندر خمیر گفت : در پنجره واحد سرمایه گذاری با نگاهی راهگشا و جامع باید شرایط را ترویج کرد که سرمایه گذاران کارآمد و توانمند با کمترین مشکلی نسبت به استقرار سرمایه خود مبادرت ورزند.  

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »