برگزاری کارگاه آموزشی مدیران و معاونان مدارس حوزه علمیه خواهران هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،کارگاه آموزشی مدیران و معاونان مدارس حوزه علمیه خواهران استان برگزارشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده مدیرحوزه علمیه خواهران هرمزگان در این کارگاه گفت:تربیت مدرسان خوب برای حوزه های علمیه به برنامه ریزی نیازدارد.

وی افزود:این کارگاه یک روزه به منظور آموزش و برنامه ریزی برای تربیت مدرسان برگزار شده است.

مدیرحوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: در این کارگاه آموزش هایی در مورد چگونگی برنامه ریزی فرهنگی و طرح نویسی مطرح شده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده افزود: نگاه و چشم انداز ما از آموزش مدرسان ، تربیت طلابی فیلسوف، نویسنده ، محقق و مفسر قرآن است .

وی گفت: در چشم انداز 5 سال آینده در صدد افزایش شمار طلاب ازدو هزار به 5 هزار نفر هستیم که این نیاز به برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی دارد.

هم اکنون دو هزار طلبه خواهر در ۱۳ مدرسه استان مشغول تحصیل هستند.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *