‌تحریم، میدان ظهور توانمندی‌های کارکنان فولاد است

‌امیرحسین نادری در گفت‌وگو با ایسنا،‌ در خصوص چشم انداز سودآوری شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: این شرکت توانسته است از ظرفیت‌های موجود حداکثر بهره‌برداری را انجام دهد، توانسته است قیمت تمام شده اش را به حداقل برساند و هنوز جای بهبود برایش وجود دارد.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد با توجه به قیمت جهانی محصولات فولادی، شرکت فولاد هرمزگان کماکان می‌تواند امسال سودآوری بیشتری را بسازد، افزود: بازار برای تولیدکنندگان رکن اول است چراکه تا بازار نباشد همه اقدامات دیگر عقیم می‌ماند؛ بازار ما در مجموعه هرمزگان به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می‌شود.

رئیس هیئت‌مدیره فولاد هرمزگان ادامه داد: به علت تحریم‌های ظالمانه‌ای که وجود دارد فرصتی به نام نیاز داخلی به وجود آمده است؛ کسی امکان واردات محصولات مشابه از خارج کشور را ندارد و این فرصتی طلایی برای تولیدکنندگان داخلی است.

نادری با اشاره به شعاری مبنی بر اینکه بازار ایرانی برای ایرانی است، تصریح کرد: ما می‌توانیم با ظرفیت بزرگی که به وجود آمده است پاسخگوی نیاز بازار داخل باشیم و از مواهب آن بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حاشیه سود فروش بازار داخلی بیشتر از بازار خارجی است، اضافه کرد: از آنجایی که در حال حاضر سیاست‌گذاری ارزی برای شرکت‌های فولادی اعمال می شود بازار داخل بازار جذاب‌تری برای تولیدکنندگان فولاد است.

رئیس هیئت‌مدیره فولاد هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه “طرح ادغام شرکت‌های فولاد هرمزگان و صبا فولاد خلیج‌فارس به کجا رسیده است؟” عنوان کرد: فیل و فنجان را که نمی‌شود ادغام کرد! فولاد هرمزگان خود مجموعه‌ای بسیار بزرگ است؛ ما برآن هستیم که مجموعه هرمزگان را از دو روش توسعه دهیم، یک روش این است که پول جدید وارد می‌کنیم و توسعه جدید در آن ایجاد می‌کنیم و روش دیگر خرید و اضافه کردن ظرفیت‌های نیمه‌تمامی است که اطراف مجموعه وجود دارد.

نادری با تأکید بر اینکه هدف‌گذای ما در شرکت فولاد هرمزگان این است که سهم عمده‌ای در تولید 10 میلیون فولادی که در چشم‌انداز تولید فولاد در منطقه خلیج‌فارس دیده شده داشته باشیم، خاطرنشان کرد: برای توسعه فولاد هرمزگان نیاز به کمک مسئولین کشور و همچنین مسئولین استان هرمزگان داریم، یک نیازهایی است که در داخل استان باید مرتفع شود که شامل زیرساخت‌هایی مانند، اسکله، برق و آب شیرین است و در حوزه کشور نیز همکاری‌های لازمی که باید برای گرفتن تسهیلات خارجی در اختیارمان قرار می‌گرفت هم توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و هم وزارت اقتصاد انجام شده است.

وی درادامه گفت: امیدوار هستیم که مراحل پایانی اخذ تسهیلات از گروه اس‌ام‌اس دماگ آلمان هم انجام شود و بتوانیم توسعه سنگین مجموعه هرمزگان را انجام دهیم.

رئیس هیئت‌مدیره فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه سال 96 برای فولاد هرمزگان سال جبران مافات بود، بیان کرد: فولاد هرمزگان توانست جبران گذشته را بکند و زیان انباشته انبوهی که بنده فکر می‌کردم جبرانش دو سه سال طول بکشد را جمع‌آوری کند و ما سال 97 را بدون زیان شروع کردیم؛ امیدوارم سال 97 عملکرد درخشانی که تا به حال در مجموعه فولاد هرمزگان نداشتیم را از مجموعه مدیریتی و کارخانه فولاد هرمزگان شاهد باشیم.

نادری با بیان اینکه در مجموعه فولاد نیروهای فرهیخته‌ای کار می‌کنند، اظهار کرد: این نیروها یقیناً بر اساس محدودیت‌های به وجود آمده به واسطه تحریم‌ها از فرصت‌ها حداکثر استفاده را خواهند کرد و ما با نگاه به داخل، بومی‌سازی و توجه به درون می‌توانیم از این مرحله نیز عبور کنیم؛ من فکر می کنم تحریم میدانی است که توانمندی‌های پنهان کارکنان فولاد هرمزگان را به منصه ظهور می‌رساند.

وی با اشاره به اینکه صنعت فولاد از صنایعی است که به شدت هم اشتغال و هم تولید ثروت ملی را را افزایش می‌دهد، افزود: افزایش درآمدهای مالییاتی که نصیب استان می‌شود، درآمدهایی که به واسطه ارزش افزوده نصیب شهرداری‌ها می‌شود، درآمدی که از افزایش سرانه اشتغال در کشور ایجاد می‌شود و افزایش کیفیت زندگی مجموعه‌های سودآور همه و همه تحت تأثیر صنعت فولاد هستند.

رئیس هیئت‌مدیره فولاد هرمزگان با تاکید بر اینکه صنعت فولاد صنعتی است که کارکنانش نسبت به آن رضایت‌مندی بالایی دارند و به نیازهای آنان پاسخ داده می‌شود، تصریح کرد: زمانی که مجموعه فولاد یک طرح را کلید می‌زد چه تأمین مالی بشود یا خیر ما آن طرح را اجرایی می‌کنیم، برآورد خودمان این است که تا سه سال دیگر بتوانیم ظرفیت فولاد هرمزگان را دوبرابر کنیم و اعدادی که در فولاد هرمزگان اعلام می‌شود، چندین برابر توسعه‌ای است که در سایر بخش‌ها انجام می‌شود.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »