به گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا از لرستان، آئین تجلیل از علیرضا بیرانوند و وحید امیری ورزشکاران لرستانی تیم ملی فوتبال کشور سهشنبه، 12 تیرماه با حضور استاندار لرستان، مدیران دستگاههای دولتی و پیشکسوتان ورزش استان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد.
وحید امیری، در این آئین ضمن تقدیر از محبتها و احساسات مردم لرستان، اظهارکرد: در هر جایی که باشم به لر بودن خود افتخار میکنم.
عضو تیم ملی فوتبال کشور ایجاد نشاط و افتخار کشور را مهمترین هدف در ورزش دانست و گفت: حفظ اصالت خانوادگی در عرصه ورزش ضرورت دارد کمااینکه ما به لر بودن خود مفتخر بوده و هرگز ریشه و اصالت خود را فراموش نخواهیم کرد.
استاندار لرستان نیز در این مراسم، وحید امیری و علیرضا بیرانوند را سفیران اجتماعی و الگوهای موفق ورزش کشور ذکر کرد و گفت: جامعه نیازمند الگوهای ورزشی موفق است.
وی با اشاره به اینکه برای فوتبال ایران در جام جهانی بهترین صحنههایی که به جای ماند توسط ورزشکاران لرستانی خلق شد، اظهارکرد: یک جنبه کار جنبه فنی کار است، کمااینکه اوج فوتبال در مدت محدود جوانی است.
خادمی با بیان اینکه ما در مجموعه استان بهدنبال این بودیم که از این ورزشکاران تجلیل کنیم، افزود: برای هر یک از این دو ورزشکار یک دستگاه پژو۴۰۵ در نظر گرفتیم.











اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














