وعده ازدواج تلگرامی به قصد تصاحب طلای دختر جوان

وعده ازدواج تلگرامی به قصد تصاحب طلای دختر جوانبه گزارش هرمزبان به نقل از حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ‌ فرامرز شاکری ‌ در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه خانمی جوان به پلیس فتا، با ارائه مرجوعه قضایی با عنوان کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ازدواج، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وي افزود: شاکیه در تحقیقات اولیه بیان داشت در گروه‌های تلگرامی با فردی آشنا شدم که با ‌وعده ازدواج و ابراز علاقه اعتماد من را جلب نمود سپس با وی‌ قرار ملاقات حضوری گذاشتیم ‌و در این ملاقات نامبرده مدعی شد مشکل مالی دارد و به جهت رفع مشکل چند رشته زنجیر طلا از من امانت گرفت و دیگر پس نداد و اکنون هم جواب تلفن من را نمی‌دهد.

اين مقام ارشد انتظامی تصريح‌ كرد: با هماهنگی مقام قضايی و با آغاز تحقيقات تخصصی كارشناسان پليس فتا متهم پرونده كه فردی اهل و ساکن شهرستان سقز بود شناسایی و ضمن جلب متهم تجهیزات هوشمند و رایانه‌ای وی به پلیس فتا دلالت و مورد بررسی قرار گرفت.

سرهنگ شاکری ادامه داد: متهم به بزه انتسابی معترف شد که مدتی است با شاکیه از طریق تلگرام دوست هستم و به انگیزه کسب منافع مالی وسوسه شدم و از شاکیه کلاهبرداری و چند قطعه طلا از وی گرفتم. نهایتا پرونده تکمیلا به دادسرا ارسال و برای متهم به اتهام فوق قرار مناسب صادر شد.

رئیس پلیس فتا کردستان با اشاره به پنهان بودن هویت‌ در شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد: کاربرانی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند از اعتماد به غریبه‌ها خودداری نموده و به هیچ‌وجه اطلاعات و تصاویر شخصی و خصوصی خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی برای کسی ارسال نکنند به این نکته دقت نمایند با دوستان اینترنتی قرار ملاقات حضوری نگذارند‌.

سرهنگ شاکری تاکید کرد: شهروندان به ويژه بانوان محترم تحت هيچ شرايطى‌ از افراد شياد و اخاذ در فضاى‌ سايبرى‌ هراسى‌ بدل راه نداده و با مراجعه به مراجع قضایی و ارائه دادخواست پس اخذ دستور رسيدگى‌، موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »