شش پروژه آبرسانی شهری و روستایی هرمزگان بهره برداری شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ، مدیرعامل آبفای هرمزگان در این باره گفت: سه پروژه در بخش شهری شامل آبرسانی به شهرهای بیکاه، سیریک، تخت و قلعه قاضی در مجموع با اعتبار بالغ بر 442 میلیارد ریال بهره برداری شد.

امین قصمی در رابطه با جزییات این پروژه ها، افزود: پروژه آبرسانی بیکا شامل اجرای خط انتقال به طول 8.5 کیلومتر، حفر و تجهیز یک حلقه چاه و احداث یک باب پست برق و شبکه به طول 100 متراست که با بهره برداری از این پروژه 25 لیتر بر ثانیه بر ظرفیت منابع آبی این شهر اضافه شد.

وی گفت: طرح تامین آب شهر سیریک در قالب پروژه آبرسانی و بهره برداری از فاز دوم آبشیرین کن سیریک است که پروژه آبرسانی شامل اجرای خط انتقال آب به طول 6 کیلومتر، احداث 2 باب مخزن به حجم 1500 مترمکعب، احداث ایستگاه پمپاژ آب با ظرفیت 90لیتر بر ثانیه و ساختمان بهره برداری می باشد.

مدیرعامل آبفای استان اظهار داشت: فاز اول پروژه آبشیرین سیریک به ظرفیت 1500مترمکعب درشبانه روز از ابتدای خرداد ماه سال 96 به صورت آزمایشی راه اندازی شده بود،  به بهره برداری رسید که این ظرفیت نیاز آبی شهر سیریک و گروک را تامین می شود.

بهره برداری از طرح ارائه خدمات 22 گانه غیرحضوری آب و فاضلاب

مدیرعامل آبفای استان در ادامه گفت: همچنین طرح ارائه خدمات آب و فاضلاب به صورت الکترونیکی از ابتدای اردیبهشت ماه 97 آغاز شد، در حال حاضر تکمیل شده و در قالب 22 خدمت از طریق پرتال شرکت، سامانه 1522، سامانه پیامکی 30004122  و دفاتر پیشخوان ارائه می شود.

قصمی افزود: این طرح در راستای اجرای بخشنامه ریاست محترم جمهور در خصوص دستورالعمل میز خدمت و با هدف تنوع بخشی خدمات، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و افزایش رضایتمندی شهروندان بندرعباس اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه؛ این طرح از نیمه خردادماه تکمیل و عملیاتی شده است ف افزود:  اعتبار هزینه شده برای نصب و راه اندازی  نرم افزار خدمات الکترونیکی مشترکین 400 میلیون ریال بوده همچنین اعتبار هزینه شده این طرح در بخش  زیرساختها و نگهداری در مجموع  11 میلیارد و 200 میلیون ریال است.

بهره برداری سه پروژه آبرسانی در بخش روستایی

شایان ذکر است، در این مراسم همچنین سه پروژه آبرسانی در بخش روستایی شامل تامین آب روستای بندر بستانه، بندر شناس و ملو و آبرسانی به شهر تیرو در مجموع با اعتبار هزینه شده 142 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »