اینکه دشمن وانمود کند بازاریان در برابر انقلابند، تاسف بار است

به گزارش هرمزبان به نقل از گروه خبر خبرگزاری برنا، حجت الاسلام والمسلمین «کاظم صدیقی»، خطیب موقت نماز جمعه تهران، در خطبه‌های این هفته پایتخت، گفت: ما دشمن داریم و بدانید دشمن ما قدار و بی رحم است و بنا دارد تمام سنگرهای عزت، مقاومت و زندگی شما را ویران کند.

وی افزود: شما دشمنی دارید که خدمتگزارانتان را تحمل نمی‌کنند و در مقام نابودی آنان هستند

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی اظهار کرد: وقتی دشمن و شبکه بیگانه نکته ای را گفت قشنگ در جان شما می‌نشیند و این خطرناک است که افراد از کانالها و مجاری خودش اخبار را جدی نگیرد ولی از کانالهای دشمن مطلب قبول کند و او هزار بار راست گفته باشد ولی دشمن است و حرف راست آن هم دروغ است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه جنگ نفوذ معرفتی و شناختی خطرناک ترین استراتژی دشمن است، بیان کرد: مسئله موشک امروز مسئله دفاعی ماست. روزی بود که تهران در تیر راس دشمنان بود، امروز که ما هزاران موشک در زیر زمین‌های تعبیه کردیم امروز می بینید که اسرائیل پیام می دهد شما نزنید ما هم نمی‌زنیم. می بیند رهبر انقلاب با قاطعیت فرمودند اگر آنها یکی بزنند ما 10 تا میزنیم.

وی گفت: اقتدار علمی و هسته‌ای جزء مولفه های قدرت ماست و دشمن تا دید جوانان ما غنی سازی 20 در را تامین کردند و راکتور تهران را بدون نیاز به بیگانه ایجاد کردند اینجا بود به تکاپو افتادن و این توافق نامه نامتوازن و عاقبت به شر را به ما تحمیل کردند.

حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه می‌خواهند ما را خلع سلاح کنند تا کار ما را تمام کنند، تاکید کرد: مسئله داعش، عراق و سوریه نبود، داعش آتشی بود که برای ما روشن شده بود و ما خارج از مرزهای خودمان با دشمن مقابله کردیم و برای دنیا موجب امنیت شدیم و الان می گویند سوریه را رها کنید، این همان نفوذ معرفتی است.

وی افزود: آنها با نفوذ معرفتی می‌خواهند گفتمانی را ایجاد کنند تا آنچه را که موجب قدرت ماست و بازداندگی دارد و امنیت ما را تامین کرده می خواهند از ما بگیرند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به ابنکه حضور ما در منطقه و دفاع از مظلومان لازمه وجدان بشری است، تصریح کرد: فرهنگ سازی امروز رهاست و امروز وقتی کسی شرارتی می‌کند و بدون هیچ واههمه‌ بی‌گناهانی را زیر می‌گیرد، وقتی در مقام قصاص قرار می‌گیرد، عده‌ای به او ترحم می‌کنند اما به مظلومین کشته شده هیچ ترحمی نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام صدیقی گفت: اگر کسی با یک بی حجابی که خلاف قوانین رسمی کشور و قواعد روشن قرآن است، اگر حرفی را از روی محبت بگوید به او پرخاش می‌کنند و عده ای هم به انها حق می‌دهند، این معنای معروف منکر شدن است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: مسئله اغتشاشات اخیر که جز جریانات تاسف بار است، فتنه 88 آهنگ خاص خود را داشت، مردم هم بعد از مدتی تجربه را به دست آوردند، توده مردم در صحنه در برابر قانون و انقلاب نبودند و عده خاصی بودند و از خارج از کشور الهام می‌گرفتند.

وی افزود: بازاریان خود بانی انقلاب‌اند و رونق مساجد هستند، مقلد مراجع هستند و تکیه ها را اداره می‌کنند، اینکه دشمن این طور وانمود کند که در برابر انقلاب‌اند، جز حوادث تاسف بار است.

حجت‌الاسلام صدیقی  بیان کرد: ما مشکلات اقتصادی جدی برایمان پیش آمده که معلول تحریم نیست بلکه معلول بی توجهی و بی اعتنایی به ندای رهبر معظم انقلاب است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »