دسترسی نصفه و نیمه به محتوای فیلتر شده در نسخه کنترل‌شده تلگرام/ جزئیات تغییر در نمایش صفحات مسدود در تلگرام طلایی

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، از روز گذشته در نرم افزار تلگرام طلایی تغییراتی در دسترسی به برخی کانال‌های از قبل مسدود شده ضدانقلاب از جمله آمدنیوز، منافقین و مملکته و امثال آنها ایجاد شده‌است. 

تلگرام طلایی یک نسخه غیررسمی و فارسی تلگرام است که پس از فیلترینگ تلگرام در ایران توسط برخی کاربران استفاده می‌شود و البته اما و اگرهای متعددی درباره تحت کنترل بودن فعالیت این نرم‌افزار و سایر کلاینت‌‌های فارسی تلگرام وجود دارد.

اخیرا آپدیتی برای این نرم افزار ارایه شده و برخی کاربران از نسخه جدید و برخی از نسخه قبلی استفاده می‌کنند که تفاوت‌هایی در تجربه‌های این دو دسته از کاربران این نرم افزار وجود دارد.

در حالیکه پیش از این، این کانال‌ها کاملاً خارج از دسترس بودند و کاربر در مراجعه به صفحات مسدود شده پیغام «این صفحه مسدود است» را می‌دید از روز گذشته اگرچه در مراجعه به این صفحات همچنان پیغام «این صفحه مسدود است» برای کاربران نمایش داده می‌شود اما صفحه سفید لود شده و مخاطب تصور می‌کند صفحه باز است، سپس پس از کمی انتظار صفحه باز و مطالب لود می‌شود و بعد از دقایقی بسته می‌شود. این حالت برای افرادی که از قبل عضو کانال بوده یا نبوده‌اند متفاوت گزارش شده است.

در پیگیری فارس از یک مسئول نزدیک به تیم توسعه دهنده  هات‌گرام اعلام شد: «این تیم در حال تغییراتی در نحوه نمایش پیغام دسترسی به صفحات مسدود شده است. در گذشته هنگام دسترسی به این صفحات کاربر با این پیغام مواجه می‌شد که این کانال در دسترس نیست که این پیغام ظاهر چندان خوبی نداشت. روش جدیدی پیاده‌سازی شده اما در عملیات فنی بستن این صفحات مشکلات ناخواسته‌ای حادث شده است.»

همچنین روز گذشته اینترنت کشور دارای اختلالاتی بود که ممکن است برخی از اشکالات حادث شده در دسترسی به صفحات مسدود ناشی از تاثیر اختلال اینترنت کشور بر اجرای فیلترینگ باشد.

در عین حال بررسی‌ها نشان می‌دهد برخی از اسکرین‌شات‌هایی که از باز بودن این صفحات مسدود در تلگرام منتشر شده ساختگی و فوتوشاپ یا با فیلترشکن بوده است برای مثال نشانه‌‌هایی از جمله تعداد اعضای کانال در یک اسکرین شات اعلامی نشان می‌دهد اسکرین شات‌ مربوط به قبل است.

طبق کسب اطلاع فارس تیم هات‌گرام می‌گویند این اختلال به زودی اصلاح می‌شود. تیم توسعه دهنده نرم‌افزارهای هات‌گرام و تلگرام طلایی یکی هستند.

با این حال جای این پرسش هنوز باقی است که چرا این اختلال درست در روزی اتفاق افتاد که بازار تهران دست از کار کشید و همزمان تعدادی از اخلالگران آموزش دیده تلاش کردند با تهدید بازاریان و سوء استفاده از شرایط فضا را برای آشوب‌های خشونت‌طلبانه فراهم کنند.

بر این اساس اگر قرار است بنا بر گفته مسئولان نسخه‌های غیر رسمی تلگرام تحت کنترل بعضی نهادها برای مدت محدودی در کشور فعالیت کنند بهتر است این فعالیت به گونه‌ای ساماندهی شود که چنین اختلالاتی در عملکرد آنها آن هم در مواقع حساس و بحرانی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »