حمایت بیمه ای بنیاد برکت از زوج های نابارور

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج نماینده بیمه برکت نشست با دهیاران بخش سرفاریاب ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد بنیاد برکت گفت: یکی از حوزه های جدیدی که بنیاد برکت در آن ورود کرده موضوع بیمه است.
صادق انصاری فر با اشاره به اینکه ماهیت کار بنیاد برکت خدمت رسانی است، افزود: هدف بنیاد از تاسیس بیمه برکت بهره مندی مردم مناطق محروم و روستاها ازخدمات بیمه های تکمیلی است ودر این راستا تفاهم نامه هایی با استان ها منعقد شده است.
وی با بیان اینکه بیمه برکت در راستای تحکیم بنیاد خانواده هزینه درمان زوج های نابارور در مناطق کمتر برخوردار را پرداخت می کند افزود:بیمه درمان تکمیلی روستایی،بیمه حوادث طبیعی و بیمه مسئولیت مدنی برای دهیاران از دیگر خدمات بیمه ای این بنیاد است.
بخشدار سرفاریاب در این جلسه با بیان اینکه دهیاران بازوان اجرايي دولت در روستاها هستند گفت: بايد تمام تلاش‌ها در راستاي حفظ، ارتقاء و تقويت جايگاه دهياران باشد، اين مهم با برنامه‌ريزي و عملکرد مطلوب تحقق مي‌يابدو از دهیاران محترم خواست بیش از پیش وبا جدیت واحساس مسئولیت بیشتر به پیگیری وحل مشکلات روستا ها توجه کنند.
غلام حسن آتش سودا سپس به بحث بهسازی وروشنایی معابر، بیمه کارگران در مقابل حوادث احتمالی و اشتغال در روستاها پرداخت و با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در جذب مشارکتهای مردمی از دهیاران خواست مردم روستا را در جریان خدمات وکارهایی که توسط دولت ودهیاری انجام می شوند قرار ردهند. وی در ادامه به ضرورت برنامه ریزی در کارها اشاره کرد و خواستار تهیه برنامه 5 ساله دهیاری ها شد . مخلوط ریزی وزیرسازی 10 هزار متر مربع از معابر روستاهای دهنو اسلام آباد، عزیزی و تیرآبگون، اختصاص یک دستگاه خودروی زباله کش به دهیاری روستای دهنو اسلام آباد و بیمه تکمیلی افراد روستا در برابر حوادث از جمله مصوبات این نشست بود.  

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »