خبر فوری

عملکرد بازرسین بهداشت محیط شهرستان سیریک در ماه مبارک رمضان تشریح شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان دکتر غلام رحیمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک در تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل این واحد، گفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و روزه داران و ارتقاء سطح سلامت مواد غذایی و اماکن عمومی از ابتدای ماه مبارک رمضان لغایت عید سعید فطر طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی توسط تیم بازرسین بهداشت محیط  انجام شد.

دکتر رحیمی افزود: واحد بهداشت محیط شهرستان در ماه مبارک رمضان بیش از 230 مورد بازدید از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و 94 مورد بازدید از مساجد،9 مورد نمونه برداری از مواد غذایی،18 مورد نمونه میکروبی آب،بیش از 138 مورد  سنجش با تجهیزات پرتابل و 437 مورد کلرسنجی داشته اند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در این مدت 653 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سطح شهرستان جمع آوری و معدوم  نمودند.

 

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید