درخواست عجیب خودروسازان؛ خودرو را گران کنید چون «پنیر» گران شده

سعید باستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متاسفانه طرح ساماندهی بازار خودرو از طرف کمیسیون صنایع 6 ماه مسکوت ماند، اظهار داشت: این طرح در حالی مسکوت مانده که کمیسیون بلافاصله بعد از آن در صدد بررسی رفتار خودروسازان با مشتریان برآمده است. ما قرار بود در این طرح بحث خودروهای داخلی و خارجی را در یک بسته مورد ارزیابی قرار داده و به یک نتیجه نهایی برسیم، اما امروز در یک عملکرد متناقض طرح ساماندهی بازار خودرو را رها کرده و به دنبال بهبود رابطه بین خودروسازان و مشتریان هستیم.

*دستور وزیر صنعت به خودروسازان

وی با بیان این که نحوه حمایت ما از صنعت خودروسازی به بدترین شکل ممکن است، افزود: وزیر صنعت در جلسه گذشته کمیسیون صنایع مجلس به خودروسازان اعلام کرد که فروش محصولات خود را شروع کنند، اما در عمل چنین چیزی هنوز اجرایی نشده و بخشی از فروش‌ها آن هم با تحویل یکساله آغاز شده است.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با تأکید بر اینکه توقف فروش خود عاملی برای افزایش تعداد خودروها در انبار شرکت‌ها خواهد بود، گفت: در جلسه‌های مختلفی که با خودروسازان برگزار کردیم آنها لیست تغییرات قیمت برخی از کالاها مثل پنیر را به ما نشان داده و معتقد بودند باید مجوز 25 درصدی برای افزایش قیمت‌ها دریافت کنند، این در حالی است که ما هنوز یک آنالیز روشن از قیمت نداریم و آنها با توجه به معیارهای خاص خود این درخواست را مطرح می‌کنند.

* منتظر عواقب مسکوت ماندن طرح ساماندهی بازار خودرو در بازار باشید

باستانی با بیان اینکه باید طی ماه‌های آینده عواقب مسکوت ماندن طرح ساماندهی خودرو را در بازار مشاهده کرد، گفت: بنده معتقدم بحث ساماندهی بازار خودرو می‌توانست به صورت یک بسته صنعت خودرو را در مسیر پیشرفت و حمایت مناسب قرار دهد، اما متاسفانه چنین چیزی محقق نشد. البته امیدوارم با امضای 15 نفر از طراحان این طرح ما بتوانیم این موضوع را به صحن علنی مجلس برده و در آنجا مورد تصویب قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه باید نخ حمایتی دولت از خودروسازان بریده شود، تصریح کرد: سال گذشته 2 شرکت ایران خودرو و سایپا 4 هزار میلیارد تومان سود به سیستم بانکی پرداخت کردند که مسلماً حجم زیادی از این هزینه از طرف مصرف کنندگان پرداخت شده است.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به این که باید ضمن خصوصی سازی واقعی صنعت خودرو یک سیاست جدی را برای این صنعت در پیش بگیریم، گفت: مدام گفته می‌شود که مراقب باشید این صنعت به زمین نخورد. به اعتقاد من بگذارید به زمین بخورد تا درس عبرتی برای صنایع دیگر باشد، ما باید در شرایط رقابت‌پذیری اقدام به تولید محصول کنیم چرا باید هزینه عدم توسعه خودروسازان را مردم پرداخت کنند.

*ادعای خودروسازان در تولید خودروی داخلی

باستانی تصریح کرد: محاسبات نشان می‌دهد 93 درصد مردم از خودروهای داخلی و فقط 7 درصد از خودروهای خارجی استفاده می‌کنند که این موضوع باید مورد توجه دولت قرار گیرد. چرا باید بازار انحصاری را در اختیار خودروسازان قرار دهیم تا آنها هر تصمیمی‌ که می‌خواهند بگیرند.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود تعلیق همکاری پژو با طرف ایرانی عاملی شده تا خودروسازان در تامین قطعات محصولات با مشکل روبرو شوند، افزود: به طور حتم خودروساز خریدهای بلندمدت انجام می‌دهد و تعلیق همکاری فرانسوی ها در ماه‌های آینده نمود بیشتری پیدا کند، اما باید به این نکته توجه کنید که خودروسازان مدام از داخلی‌سازی و تولید خودروهای داخلی صحبت می‌کنند حال چطور است وقتی شریک خارجی حاضر به همکاری نیست خط تولید آنها مختل می‌شود.

باستانی اضافه کرد: کمیسیون صنایع مجلس این هفته هم جلسه ای با حضور خودروسازان برای بررسی قیمت خودرو برگزار می کند اما این جلسات تا یک نتیجه مناسب فاصله زیادی دارد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »