جهانبخش بازیکن کلیدی ایران/ سردار یکی از 5 سرزن برتر جهان

به گزارش هرمزبان به نقل از  خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سایت های «وان فوتبال» آلمان و «آیریش تایمز» ایرلند، در گزارشی که به معرفی کامل تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2018 اختصاص داده اند، به تمجید از علیرضا جهانبخش و سردار آزمون مهاجم جوان کشورمان پرداختند.
رسانه آلمانی «وان فوتبال » که اخبار مربوط به 100 لیگ جهان را پوشش می دهد،از جهانبخش به عنوان بازیکن کلیدی ایران نام برده و نوشت:
علیرضا جهانبخش به تازگی لیگ اردویزه هلند را به عنوان آقای به پایان رساند. او در پست هافبک راست آزد آلکمار  21 گل بسیار خوب به ثمر رساند و 12 پاس گل داد.

جهانبخش هنوز تنها 24 سال دارد اما در حال کسب شهرت به عنوان بازیسازی ماهر و باهوش است و طولی نخواهد کشید که باشگاه های بزرگ اروپا برای جذب او اقدام خواهند کرد، مخصوصا اگر او در تابستان امسال در روسیه عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.
سایت آیریش تایمز هم با اشاره به آمار گلزنی ستاره ایرانی آزد آلکمار هلند او را بازیکن مهم و اصلی ایران توصیف کرد.
این دو سایت در ادامه گزارش خود، از سردار آزمون به عنوان بازیکن جوانی که باید بازی های او را تماشا کرد، نام برده اند.

سایت آلمانی او را یکی از 5 سرزن برتر جهان توصیف کرده است و می نویسد: سردار آزمون، بازیکنی که ممکن است هرگز درباره او چیزی نشنیده باشید، یکی از 5 سرزن برتر جهان است و ممکن است در جام جهانی ستاره شود.
آزمون 23 ساله که به دلیل هیکل کوچک و سبک بازی شبیه مسی است، به عنوان “مسی ایرانی” شناخته شده است و با جایگیری در محوطه جریمه علاقه فراوانی به گلزنی با ضربه سر دارد.

او در روسیه احساس غریبی نخواهد کرد زیرا در حال حاضر در لیگ برتر روسیه برای باشگاه فوتبال روبین کازان بازی می کند.
آیریش تایمز هم درباره سردار نوشت: آزمون 23 ساله در 31 بازی خود برای ایران 23 گل زده است. با وجود این که به او لقب مسی ایرانی داده شده ، سبک بازی سردار شبیه زلاتان ابراهیموویچ است که توانایی سر زنی ،تمام کنندگی بالایی برخوردار است و دید بسیار خوبی دارد.
وان فوتبال و آیریش تایمز ،سپس به کارنامه کی روش در منچستریونایتد و رئال مادرید اشاره کرده اند
آیریش تایمز می نویسد: این مربی پرتغالی سه تیم ملی مختلف را به چهار جام جهانی هدایت کرده است:رساندن ایران به مرحله حذفی جام جهانی بی شک، احتمالا بزرگترین دستاوردش خواهد بود.
وان فوتبال نوشته است: کارلوس کی روش زمانی دستیار سرالکس فرگوسن در منچستر یونایتد بود و در دوره ای هم رئال مادرید را در یک دوره کوتاه مدت فاجعه بار مربیگری کرد . اما این مربی 65 ساله متولد موزامبیک طولانی ترین مربی تاریخ تیم ملی ایران است –او از سال 2011 مربی ایران بوده است – و اولین مربی است که تیم ملی را به دو جام جهانی پیاپی هدایت کرده است.
این سایت با اشاره به این که ایران به عنوان دومین کشور (پس از برزیل) به مسابقات جام جهانی 2018 راه یافت نوشت، اما احتمالا این تیم در گروهی که شامل اسپانیا و پرتغال است، دچار مشکل خواهد شد.
این به این معنا نیست که بگویییم آنها لزوما ضعیف هستند بلکه احتمالا رقابت اصلی بین آنها و مراکش خواهد بود تا ببینند کدام تیم می تواند در گروه B به عنوان سومی برسد.
با این حال، اگر بازیکنانی مانند جهانبخش، آزمون و سعید عزت الهی، بتوانند در بزرگترین صحنه جهانی بدرخشند، تیم ملی ممکن است مردم را شگفت زده کند.
آیریش تایمز در پایان گزارش خود نوشته است: اگر ایران در هر گروه دیگری بجز گروه دوم جای می گرفت می توانست برای اولین بار به مرحله حذفی راه پیدا کند.اما با حضور دو تیم بزرگ اسپانیا و پرتغال در این گروه صعود آنها بسیار دشوار است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »