بهره برداری از واحد اول نیروگاه کلاس F در پایان سالجاری

به گزارش هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان،علیرضا نصراللهی افزود: همچنین واحد دوم به موازات در سه ماهه اول سال  98 به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد : نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس اولین نیروگاه از مجموع 8 نیروگاهی است که قرار است در قالب قرارداد 5 هزار مگاواتی بین شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق و شرکت مپنا به صورت نیروگاه های با راندمان بالا و با تجهیز توربین های کلاس F به معرض ظهور و اجرا برسد.

 نصراللهی وجود  زیرساخت های موجود در بندرعباس، به ویژه در غرب بندرعباس که هم قطب صنعتی منطقه است و هم نیروگاه قدیم بندرعباس در این منطقه احداث شده است را از اهم دلایل هدف گذاری احداث  اولین ساختگاه نیروگاه راندمان بالا با ظرفیت 900 مگاوات در بندرعباس خواند و تصریح کرد: عملیات اجرایی آن از اواخر سال 95 بصورت رسمی آغاز و در سال 96 با جدیت دنبال شد .

مجری طرح بازتوانی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی عنوان کرد : میزان سرمایه گذاری برای نیروگاه کلاس F بندرعباس در فاز اول بالغ بر 300 میلیون یورو برای بخش گازی و بالغ بر 450 میلیون یورو در انتهای فاز سیکل ترکیبی بوده است.

نصراللهی با بیان اینکه در زمینه جذب نیروهای متخصص برای نیروگاه کلاس F  با توجه به تدابیر شرکت تولید نیروی برق بندرعباس با برگزاری آزمون های ورودی ، اضافه کرد : میزان اشتغالزایی در فاز احداث 400 نفر بصورت مستقیم و در بخش بهره برداری 80 نفر در نیروگاه کلاس F مشغول به کار می شوند .

این مسئول با بیان اینکه نیروگاه های راندمان بالا یا کلاس F در سطح استانداردهای نیروگاه های سبز با میزان حداقلی  آلاینده های زیست محیطی به ویژه از نظر پساب و گازهای آلاینده قرار دارند ، تصریح کرد :  یک اصطلاح پساب و یک واقعیت پساب داریم ؛ اصطلاح پساب به تمام آب هایی که وارد دریا می شود اطلاق می شود اما واقعیت این است که در نیروگاه کلاس  F هیچ فرآیند شیمیایی روی آب انجام نمی شود.

نصر اللهی افزود: این مهم  به این دلیل است که ما آب را فقط برمیداریم و گرم می کنیم و با رعایت استانداردهای زیست محیطی به محل پساب تخلیه می کنیم.

وی با اشاره به اینکه استانداردهای زیست محیطی ایران در زمره بالاترین استانداردهای زیست محیطی دنیاست و نیروگاه مجموعه کلاسF  این استانداردها را پاس کرده است ، افزود : سازمان  اداره حفاظت محیط زیست استان هرمزگان مجموعه پروژه را به این سمت برده است که آبگیر جدید نسازیم و از آبگیر موجود استفاده کنیم بنابراین برداشت آب کنترل شده و مدیریت شده است  و به همین دلیل پساب نیز باید مدیریت و کنترل شده باشد.

نصراللهی در رابطه با هماهنگی های  استانی در هرمزگان اذعان داشت : خوشبختانه هماهنگی های استانی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و ما تا بحال در این خصوص هیچ چالش و نگرانی نداشته ایم ومسئولان استان هرمزگان اثبات کرده اند که هدف شان توسعه و تعالی استان است و نتیجه نمی تواند جز این باشد.

گفتنی است ‎این نیروگاه نخستین واحد نیروگاهی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی دنیا و با همکاری شرکت مپنا و انتقال تکنولوژی توسط شرکت زیمنس آلمان در کشور و در ضلع غربی نیروگاه بندرعباس احداث می شود .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »