ضرورت راه‌اندازی قرارگاه پدافند شیمیایی در یزد

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، «محمدصادق طهماسبی»  مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری در این نشست و بازدید ضمن اشاره به پیشرفت‌های علمی و توسعه یافتگی جهان امروز، گفت: امروزه و در مسیر این پیشرفت‌ها توسعه بیولوژیکی، هسته‌ای، شیمیایی و زیستی اجتناب‌ناپذیر است.

وی ادامه داد: غفلت در حوزه صنایع شیمیایی بسیار آسیب زننده است و کم توجهی به ایمنی صنایع شیمیایی می‌تواند خطرهای جدّی برای مردم و زندگی آنها به همراه داشته باشد.

دبیر شورای پدافند غیرعامل استان افزود: استان یزد، یک استان صنعتی است و تعداد قابل توجهی واحدهای صنعتی شیمیایی در این استان مستقر است، از طرف دیگر استان یزد، استانی است که در چهار راه مواصلاتی ریلی و جاده‌ای و و مرکز جغرافیایی کشور قرار دارد و هر روز شاهد تردد بالایی از محموله‌های شیمیایی و سوختی پُرخطر در جاده‌ها و خطوط ریلی استان هستیم.

طهماسبی با بیان این که از این جهت راه‌اندازی قرارگاه پدافند شیمیایی در استان در راستای آموزش و تامین امنیت جانی و سلامت مردم امری ضروری است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم در اولین گام برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای اجرایی کردن فاز دوم مرکز ملّی آموزشی CBRNE یزد به منظور مهارت آموزی و شبیه سازی حوادث شیمیایی و آموزش نیروهای عملیاتی از قبیل اورژانس، هلال احمر، آتش نشانی و… با حضور نمایندگانی از سازمان پدافند غیرعامل و قرارگاه پدافند شیمیایی کشور، اداره کل پدافند غیرعامل استانداری و دانشگاه علوم پزشکی حضرت آیت الله شهید صدوقی(ره) یزد انجام شد.

«احمد اکرمی» معاون قرارگاه پدافند شیمیایی کشور هم در این نشست گفت: آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتقای مصونیت از اولویت‌های حوزه پدافند شیمیایی کشور است.

وی ادامه داد: با اجرای فاز دوم مرکز ملّی آموزشی و مهارت آموزی CBRNE یزد و تامین اعتبار لازم برای تحقق این مهم، این مرکز می‌تواند آسیب‌های ناشی از انواع مخاطرات شیمیایی، انفجاری، هسته‌ای و موارد دیگر را جلوگیری و درمان کند.

گفتنی است، در این نشست «احمد دهقان» رئیس سازمان اورژانس و فوریت های پزشکی یزد و دبیر کارگروه بهداشت و درمان پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی حضرت آیت الله شهید صدوقی(ره) آمادگی این دانشگاه را برای هرگونه همکاری اعلام کرد و خواستار تسریع در اجرایی شدن فاز دوم و فازهای بعدی مرکز خیّری و ملّی مهارت آموزی زنده یاد جوکار یزد شد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »