بخش عمده ای از اعتبارات هرمزگان به تکمیل مدارس اختصاص می یابد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در بیستمین جشنواره تکریم از خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان با تاکید بر لزوم معرفی و تجلیل از خیرین، عنوان کرد: جامعه باید با افرادی که اموال خود را در راه مدرسه سازی به عنوان پایه توسعه و رشد و پیشرفت کشور صرف می کنند، آشنا شود.

وی ادامه داد: خیرین مدرسه ساز با کار حسنه خود، هم رضای خداوند متعال را جلب می کنند و هم موجب رضایت مردم و خوشحالی دانش آموزان در مناطق مختلف می شوند.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز راه مبارکی را به جامعه نشان می دهند و بر این اساس شایسته تقدیر هستند، افزود: با معرفی خیرین به جامعه تمامی اقشار برای مشارکت در امور نیکوکاری تشویق می شوند.

همتی با تاکید بر لزوم همکاری مسئولان با خیرین، تصریح کرد: در هرمزگان برای اینکه کار خیرین مدرسه ساز سرعت یابد، هم در سفر ریاست جمهوری و هم در جلسات تخصصی، بر اختصاص بیشترین منابع اعتبارات استان به تکمیل مدارس تاکید داشته ایم.

وی با بیان اینکه می خواهیم در سال جاری حرکت خوبی در بخش مدرسه سازی در هرمزگان انجام دهیم، اظهار داشت: به خیرین اطمینان می دهم با کمک نمایندگان و سازمان نوسازی مدارس و استفاده از منابع استان، حرکت آنها را سرعت بخشیم.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: خیرین استان هرمزگان در همه زمینه ها مشارکت خوبی دارند و در برابر جامعه احساس مسئولیت می کنند و ما مسئولان نیز تلاش می کنیم در کنار خیرین باشیم و کار را برای آنها تسهیل کنیم.

همتی آینده کشور را در گروی آموزش و تربیت درست نسل جدید دانست و بیان داشت: قدردان تلاش های تمامی خیرین مدرسه ساز استان که کار بزرگ و ارزشمندی انجام می دهند، هستم چون شرایط را برای تحصیل مناسب دانش آموزان فراهم می کنند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »