واکنش رئیس دادگاه انقلاب به انتقاد دولتی‌ها از فیلترینگ تلگرام

موسی غضنفرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم درباره تصمیم قضایی بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه مبنی بر فیلتر شدن تلگرام و انتقاد برخی افراد و مقامات به این اقدام و خارج از حدود اختیارات دانستن آن اظهار کرد: اگر افراد از جنایات واقع شده در تلگرام و خطرات آن خبر داشتند، به راحتی می‌پذیرفتند که نظر آقای بازپرس، منطبق با قانون است.

رئیس دادگاه انقلاب اسلامی تهران اضافه کرد: وقتی توسط یک ابزاری، جرم واقع یا تشدید می‌شود مانند حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی که تمام هماهنگی‌‌ها از طریق تلگرام صورت گرفت، آیا بازپرس می‌تواند روی ابزار و آلات جرم اظهارنظر کند یا خیر؟ بازپرس در رابطه با تلگرام نیز به عنوان یک ابزار جرم، اظهارنظر کرده است.

غضنفرآبادی گفت: البته شاید برخی‌ها بگویند از تلگرام استفاده خوب هم می‌شده؛ اما سئوال اینجاست که آیا بازپرس نمی‌تواند نسبت به چاقو یا اسلحه‌ای که هم اسفتاده صحیح و هم استفاده غلط و نادرست می‌شود، به عنوان آلت جرم تصمیم بگیرد؟ این خیلی واضح و بدیهی است.

رئیس دادگاه انقلاب افزود: به نظر من کسانی که مطرح می‌کنند این اقدام از نظر حقوقی درست است یا خیر، از جرایمی که از طریق تلگرام انجام شده و می‌شود اطلاع کامل ندارند. ضمن اینکه گاهی اوقات اصلاً ما به متهمین و کسانی که مرتکب جرایم وحشتناکی از طریق این ابزار می‌شوند، دست‌رسی نداریم و لذا ما باید ابزار را از دست مجرم بگیریم.

غضنفرآبادی تصریح کرد: برای کسانی هم که کسب و کار راه‌انداخته بودند، پیام‌رسان‌های داخلی موجود است و می‌توانند به پیام‌های رسان‌های داخلی کوچ کرده و کاسبی خود را ادامه دهند. دولت هم موظف است حمایت‌های لازم را از پیام‌رسان‌های داخلی انجام دهد تا تقویت شوند.

رئیس دادگاه انقلاب درباره مقایسه کردن فیلترینگ تلگرام با مسدود کردن اتوبانی که در آن یک خودرو تخلف کرده است گفت: اینها مثال‌های انحرافی است و قضیه تلگرام با چیزهایی که آنها می‌گویند بسیار متفاوت است. ضمن اینکه چرا در برخی جاهای خطرناک، در خیابان‌ها و جاده‌ها سرعت‌گیر می‌گذارند؟ دلیلش چیست؟ چون خطر وجود دارد و احتمال می‌رود افرادی آسیب ببینند، در این مسیرها سرعت‌گیر می‌گذارند.

غضنفرآبادی تاکید کرد: وقتی در تلگرام انواع جنایت‌ها، خرید و فروش انواع مواد مخدر، تبلیغ علیه دین، خدا و پیامبر و جرایم علیه حیثیت و آبروی افراد انجام می‌شود، مشخص است که باید حفاظ گذاشته شود. متاسفانه برخی از این مسئولان عمق این فاجعه را درک نکردند که باید بیشتر مطالعه و تحقیق کنند. بنده به عنوان مسئول دادگاه انقلاب حاضرم درباره خطرات تلگرام توجیه‌شان کنیم و کسانی هم که اطلاع دارند و باز هم حرف‌های انحرافی می‌زنند، خائن به نظام و انقلاب هستند و قصد و غرض و مرض دارند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »