سردار حمید سرخیلی:تاریخ شفاهی دفاع مقدس در هرمزگان ثبت می شود

سردار حمید سرخیلی:تاریخ شفاهی دفاع مقدس در هرمزگان ثبت می شود

هرمزبان:مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان گفت: ثبت تاریخ شفاهی جانبازان و رزمندگان و آزادگان و خانواده های شهدای دفاع مقدس در هرمزگان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،سردار حمید سرخیلی عصر دوشنبه در اولین نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان هرمزگان با اشاره به اهداف تشکیل این شورا، عنوان کرد: ایجاد هماهنگی میان دستگاه های اجرایی برای نشر ارزش های دفاع مقدس و هماهنگی برای احداث و حفظ مراکز فرهنگی دفاع مقدس در استان از جمله اهداف تشکیل این شوراست که در زیرمجموعه آن کمیته هایی تشکیل خواهد شد.

وی ادامه داد: ثبت تاریخ شفاهی جانبازان و رزمندگان و آزادگان و خانواده های شهدا در هرمزگان از جمله مواردی است که در دستور کار قرار دارد و در کنار آن کار جمع آوری اسناد دفاع مقدس را انجام داده ایم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان افزود: این بنیاد 30 کتاب با موضوع دفاع مقدس را به مرحله چاپ رسانده که باید منتشر شود.

سردار سرخیلی تصریح کرد: اجرای طرح راهیان نور دریایی در هرمزگان نیز در دستور کار قرار دارد و باید برای بازدید گردشگران به خصوص در تعطیلات نوروز برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد.

وی افزود: احداث مرکز فرهنگی یادمان شهدای هواپیمای ایرباس پرواز 655 نیز از دیگر اولویت های مهم در هرمزگان است.

اسناد و تاریخ دفاع مقدس جمع آوری و منتشر شود

جاسم جادری نیز در این نشست با بیان اینکه پروژه مرکز فرهنگی یادمان شهدای پرواز 655 باید در فازهای مختلف احداث و تکمیل شود، عنوان کرد: میزان اعتبار این پروژه 400 میلیون تومان است و برای کمک های استانی به این پروژه و استفاده از کمک صنایع و دیگر نهادها در هرمزگان نیز باید برنامه ریزی شود.

وی در ادامه با اشاره به جمع آوری اسناد دفاع مقدس در هرمزگان، افزود: تاریخ شفاهی دفاع مقدس در هرمزگان نیز باید جمع آوری و تجمیع شود.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: باید برنامه ریزی شود تا در سال آینده هر ماه یک کتاب با موضوع دفاع مقدس و در مجموع 12 کتاب با این موضوع در هرمزگان چاپ و منتشر شود.

جادری به طرح راهیان نور دریایی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در ایام نوروز تعداد مسافران زیادی به هرمزگان سفر می کنند و نیاز است شناورهای مناسبی برای طرح راهیان نور دریایی در این ایام اختصاص داده شود.

وی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس را کاری نیکو و پسندیده دانست و بیان داشت: باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده نگه داریم و اجازه ندهیم تاریخ و فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه کمرنگ شود.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: باید از تمامی ظرفیت های استان در راستای نشر ارزش های دفاع مقدس استفاده شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »