رقابت “زاکربرگ” و “الون ماسک” در پرتاب ماهواره اینترنتی

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، ممکن است فیسبوک در زمینه پرتاب ماهواره‌های اینترنتی، با الون ماسک وارد رقابت سرسختی شود.

گفته شده فیس‌بوک قصد دارد یک ماهواره آزمایشی چند میلیون دلاری به نام “آتنا”(Athena) را به فضا پرتاب کند.

اگر این موضوع ثابت شود، آتنا، امکان دستیابی گسترده به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان را فراهم خواهد کرد. به‌خصوص اینکه علاقه عمومی به آزمایش ماهواره “آتنا”، بسیار زیاد است.

شرکت “پوینت‌ویو”(PointView)، یک شرکت رایانه‌ای است که ماهواره‌های “LEO” را با استفاده از فرکانس‌های موج میلی‌متر ارزیابی می‌کند تا به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان دست یابد.

به گفته “مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک”(IEEE) آمریکا، اکنون این باور وجود دارد که این شرکت در حال همکاری مخفیانه با فیسبوک است.

نشانه‌های زیادی حاکی از این هستند که فیسبوک با پوینت ویو در ارتباط است و آنها در مواردی چون اعضای پرسنل با یکدیگر شریک هستند. پوینت‌ویو، سه محل یا ایستگاه زمینی را نیز مشخص کرده که داده‌ها را به آتنا می‌فرستند یا از آن دریافت می‌کنند.

IEEE اشاره کرد: یکی از این پارک‌های تجاری در محله نورثریج در همسایگی لس‌آنجلس قرار دارد؛ یعنی جایی که فضاهای اداری فیسبوک در آن واقع است. این موضوع، شک ما را در مورد ارتباط پوینت‌ویو با این غول رسانه اجتماعی، به یقین تبدیل می‌کند.

پوینت‌ویو امیدوار است در سال 2019، آتنا را به عنوان بخشی از یک دوره آزمایشی دو ساله به فضا پرتاب کند. این پروژه در صورت عملی شدن، تهدید بزرگی برای ماهواره‌های اسپیس‌ایکس و وان‌وب خواهد بود.

آتنا از سیگنال‌های امواج رادیویی با فرکانس بالا استفاده می‌کند که به سرعت بالای مورد نیاز برای شبکه‌های اینترنتی G5 می‌انجامد و در نتیجه، اسپیس‌ایکس متعلق به الون ماسک را که هدف آن، ساخت ماهواره‌هایی با سرعت گیگابایت است، شکست می‌دهد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »