آغاز اجرای واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در شهرستان میناب

آغاز اجرای واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در شهرستان میناب

هرمزبان:اجرای واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در شهرستان میناب آغاز شد .

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،علیرضا پاکدامن در حاشیه شروع اجرای طرح واکسینایسون تکمیلی فلج اطفال در شهرستان میناب اظهار کرد : به‌منظور حفظ دستاوردهای برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال در کشور و با توجه به هم‌جواری ایران با کشورهای همچون افغانستان و پاکستان و برای به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس وحشی پولیو، عملیات سالانه ایمن‌سازی تکمیلی در شهرستان میناب انجام می‌شود.

وی ادامه داد : ضرورت اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشت عمومی و فردی جامعه و به ویژه شهرستان میناب به عنوان دومین شهرستان استان هرمزگان عنوان کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان میناب گفت : طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال برای کودکان زیر 5 سال و شامل متولدین 26دیماه 89 تا 26 دیماه 94 و در دو مرحله و به صورت خانه به خانه در شهرستان میناب اجراءخواهد شد .

وی افزود : با بسیج نیروها و امکانات در شهرستان میناب ان شا الله شاهد دستیابی به پوشش تمام نقاط در اجرای این برنامه در این شهرستان باشیم .

معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان میناب اذعان کرد : در این عملیات حدود 300 تیم به صورت دونفره مسئول دادن و ثبت واکسیناسیون تکمیلی بوده و علاوه بر این تعداد ، چهار پایگاه ثابت جاده ای در مبادی ورودی و خروجی اجرای این مهم را تکمیل خواهند کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد : نوع واکسن مورد استفاده از نوع خوراکی می باشد که به دلیل استفاده راحت و پیشرفت بهترطرح درنظر گرفته شده و با اجرای این طرح بیش از 30 هزار کودک زیر 5 سال در شهرستان میناب علیه بیماری فلج اطفال واکسینه خواهند شد .
منبع: روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان میناب
انتهای پیام/
کد خبر: 3430

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »