مدیرکل شیلات هرمزگان: ابوموسی نقطه عطفی در فعالیت‌های شیلاتی هرمزگان است

هرمزبان:مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: شهرستان ابوموسی نقطه عطفی در فعالیت‌های شیلاتی استان هرمزگان است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،سیدپرویز محبی ظهر امروز در دومین جلسه توسعه فعالیت‌های شیلاتی شهرستان ابوموسی با بیان اینکه شهرستان ابوموسی به جهت محصور بودن و موقعیت جزیره خود از پتانسیل بالایی در صید و صیادی و همچنین فراوری آبزیان می‌تواند برخوردار باشد، گفت: وجود منابع عظیم و تنوع گونه‌های مختلف آبزیان از جمله ذخائر ماهیان زینتی و توده‌های مرجانی از پتانسیل‌های مهم این شهرستان است.

وی توانمندی بالقوه در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان آکواریومی، توانمندی بالقوه در زمینه تکثیر و پرورش انواع مرجان‌ها، اسفنج‌ها، لابستر، سنگ سبز یا سنگ زنده، خیار دریایی و جلبک‌های دریایی را از پتانسیل‌های مهم و شاخص شیلاتی در شهرستان ابوموسی دانست.

محبی با بیان اینکه شرایط سرمایه‌گذاری در شهرستان ابوموسی برای سرمایه‌گذاران فراهم شده است، از سرمایه گذاران و علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در زمینه‌های شیلاتی دعوت کرد تا با مراجعه به اداره کل شیلات هرمزگان آمادگی خود را اعلام کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه اداره کل شیلات هرمزگان از سرمایه‌گذاران شیلاتی پس از تایید صلاحیت حمایت لازم را به عمل خواهد آورد، گفت: پرورش ماهی در قفس، صنایع مختلف تبدیلی شیلاتی، احیاء و راه‌اندازی خط فیله و بسته‌بندی‌ ماهی، ماهیان زینتی و کنسروسازی را از پتانسل‌های آماده و خوب برای سرمایه‌گذاری در شهرستان ابوموسی خواند.

مدیرکل شیلات هرمزگان تخصیص و توزیع تعداد 30 فقره مجوز صید لنج و قایق در سال 1391، تجهیز کلیه شناورهای صیادی کلاس لنج  ابوموسی به سامانه آنلاین کنترل تردد، جذب 5 میلیارد ریال بابت پرداخت مابه‌التفاوت خرید ماهی در سال 87، آغاز عملیات بهسازی مجتمع شیلاتی ابوموسی با اعتباری معادل دو میلیارد ریال در سال 1393 را از اقدامات خوب انجام شده در شهرستان ابوموسی طی سال‌های اخیر خواند.

محبی توسعه صید به روش قلاب، توسعه آبزی‌پروری، مطالعه و ایجاد زیستگاه مصنوعی، فعال‌سازی تعاونی صیادی، جذب سرمایه‌گذار و تقویت پایگاه حفاظت منابع آبزیان شیلات را از مهم‌ترین گام‌های توسعه‌ای شیلات در شهرستان ابوموسی خواند.

گفتنی است شهرستان ابوموسی از مجموعه جزایر ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور و فاروان تشکیل شده است و بیشتر مردم بومی این منطقه به فعالیت‌های صید و صیادی اشتغال دارند.

منبع: خبرگزاری فارس(لینک)

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »