برداشت بیش از 800 تن سیر در بشاگرد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد اظهار کرد: شهرستان بشاگرد با سطح زیر کشت 130 هکتار، رتبه اول کشت محصول سیر را در استان هرمزگان دارا می باشد. مهندس محمد احمدی با اشاره به افزایش 15 درصدی عملکرد نسبت به سال گذشته تشریح کرد: علت این افزایش اضافه شدن سطح زیر کشت، تغییر روش آبیاری به نوین، کنترل آفات و بیماری ها و کلاس های ترویجی و نظارت بوده است. وی اضافه کرد: بیشترین مناطق سطح کشت در روستاهای تیدر، گوهران، شهر شیب کلاه، خمینی شهر، ملکن، کاهکن و شه بابک می باشد. مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد با تاکید بر اینکه برنامه ریزی برای دریافت گواهینامه ارگانیک و صادرات آن به خارج از کشور در حال پیگیری است خاطرنشان کرد: سیر بشاگرد دارای برند بوده و یک کارخانه بسته بندی با ظرفیت 150 تن با سردخانه با پیشرفت فیزیکی 30 درصد توسط سرمایه گذار بومی در حال احداث می باشد. وی در پایان تصریح کرد: کلیه محصولات زراعی و باغی این شهرستان بخصوص محصول سیرکاملا سالم و ارگانیک بوده و از هیچگونه سموم و موادهای شیمیایی استفاده نمی شود.

 

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *