سرمربی تیم آذرخش سرخون: از هواداران عذر خواهی می‌کنم

هرمزبان:سرمربی آذرخش سرخون ضمن عذر خواهی از هواداران خوب هرمزگانی گفت: بدترین بازی دوران حضورم در آذرخش از سوی بازیکنانم را دیدم. بابت این بازی بد خجالت کشیدم.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس،عباس روزپیکر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نیمه نخست تیم ما اصلا تیم نبود و این موضوع باعث شد تا این شکست سنگین برای ما رقم بخورد.

وی بیان داشت: در نیمه دوم بهتر بازی کردیم، اما کار از کار گذشته بود و نتوانستیم گل‌های خورده را جبران کنیم و تا زمانی هم که بچه‌ها با استرس بازی کنند همین باخت‌ها ادامه خواهد داشت.

روزپیکر افزود: اشتباهات فردی در این بازی زیاد داشتیم و روی این اشتباهات بود که تیم حریف توانست گل‌های زیادی وارد دروازه ما کند، ولی تا بازی بعد که باز هم در خانه با کاشی نیلو بازی داریم، زمان زیادی خواهیم داشت تا به خودمان بیاییم و نتایج بهتری کسب کنیم.

از دنیای لیگ یک بیرون بیایید

محمود خوراکچی سرمربی تیم گیتی پسند اصفهان با بیان این مطلب که آذرخش بهترین هواداران را دارد، گفت: تماشاگران آنقدر خوب برخورد کردند که احساس می‌کردیم در خانه خودمان بازی می‌کنیم.

وی افزود: وقتی گل اول را در ثانیه‌های اول بازی به ثمر رساندیم، کار برای ما آسان و برای آذرخش سخت شد.

این مربی بیان داشت: بازیکنان و کادر فنی باید دیگر از حال و هوای لیگ یک و دو بیرون بیایند، زیرا دنیای لیگ یک با لیگ برتر فرق زیادی دارد.

این مسئول ادامه داد: آذرخش با وجودی که ٩ گل از ما دریافت کرد، اما تیمی است که خط حمله خوبی دارد و اگر در خط دفاعی و دروازه کمی بهتر کار کند، در بازی‌های آینده تیمی خطرناکی خواهند شد.

محمود خوارکچی تجربه بالای بازیکنانش و گوش کردن آنها به دستورات تاکتیکی را عامل موفقیت تیمش را دراین بازی دانست و گفت: اگر می‌خواهیم جزو تیم‌های مدعی باشیم، باید در تمام بازی‌ها اینگونه بازی کنیم.

 انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »