ارائه تسهیلات تعاونی های تا سقف 250 میلیون تومان بدون نیاز به وثیقه

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان حمید کلانتری در اولین نشست کارگروه تخصصی استان هرمزگان افزود: تشکیل و رونق شرکت های تعاونی با حمایت مسوولان و جلب مشارکت مردم در این زمینه می تواند مهم ترین راهکار برای گذر از چالش های اقتصادی در کشور باشد.

وی با اشاره به اینکه اشتغال یک بحث حیاتی برای کشور است، گفت: فعال کردن شرکت های تعاونی می تواند سهم بسزایی در ایجاد اشتغال داشته باشد.

وی بیان داشت: تشکیل تعاونی تولید کنندگان و خدمات، تعاونی توسعه عمران شهرستان ها، تعاونی زنان، تعاونی های خرد و درآمدزا و تعاونی دهیاری ها از تعاونی های مورد نیاز در هر استان و شهرستان است.

به گفته ی معاون امور تعاون وزارت تعاون و کار

در حال حاضر 93 هزار تعاونی تولید و مصرف در سطح کشور فعال است که از این تعداد 2 هزار و 800 تعاونی مربوط به هرمزگان است که 3 درصد مجموع تعاونی های کشور را شامل می شود.

کلانتری در ادامه بر عدالت اجتماعی و مدیریت و بهره وری سرمایه های خرد و کوچک با مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: مردم نقدینگی در اختیار دارند اما راه و رسم کسب و کار را نمی دانند که تعاونی ها باید با برنامه ریزی لازم بتوانند آن را تبدیل به مزیت تولید و اشتغال کنند.

کلانتری یاد آورشد: یکی از ضعف های کشور این است که فعالیت های گروهی و اجتماعی کمتر صورت می گیرد که در این راستا باید آموزش و پرورش در آموزش نیروی انسانی و رسانه ها و صدا و سیما در تقویت این امر تلاش کنند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان هرمزگان دارای قابلیت ها و ظرفیت های فراونی است و جزیره هرمز به تنهایی قابلیت‌های فراوانی برای درآمدزایی و جذب توریست و توسعه صنعت گردشگری دارد.

کلانتری اظهار داشت: این استان نعمت های بزرگی هم چون دریا، ساحل، مناطق آزاد و صنایع بزرگ و معادن و ظرفیت های گردشگری دارد که می توان از محل آن درآمدزایی و سرمایه گذاری کرد.

کلانتری در ادامه از تعاونی بنکداران شهرستان بندرعباس بعنوان یک مجموعه بزرگ و موفق یاد کرد و بیان داشت: اعضای این تعاونی در حاشیه شهر ایجاد و 70 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان بیان داشت: باید تلاش کنیم تا در قالب تعاونی‌ها، طرح توانمندسازی افراد تحت حمایت دستگاه‌های حمایتی را در دستور کار قرار دهیم.

روند اعطای تسهیلات اشتغالزایی در استان ادامه دارد

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان سهمیه تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی استان در سال جاری را 30 هزار نفر ذکر کرد و گفت: برای تحقق این امر، همانند سال گذشته روند اعطای تسهیلات ادامه خواهد داشت.

مهندس سلیمی در اولین نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان افزود: این تسهیلات در بخشهای مختلف از جمله مشاغل خانگی کسب و کارهای خرد و کوچک و اشتغال فراگیر و روستایی و تعاونی ها پرداخت می گردد.

وی بیان داشت: تعهد اشتغال سال گذشته استان 22هزار نفر بود که این امر با همکاری دستگاهها و بانکهای عامل محقق شد.

وی با اشاره به اجرای طرح کارورزی در استان بیان داشت: سهمیه هرمزگان در زمینه طرح کارورزی در سال 96 بالغ بر 3 هزار و 915 نفر بوده ‌که هرمزگان در این زمینه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به راه‌اندازی کمیته نظارت توانستیم آمار خوبی را در زمینه اشتغال خانگی استان با همکاری دستگاه‌های حمایتی و و بانک‌های استان ایجاد کنیم.

وی همچنین با ابراز امیدواری نسبت به استفاده از ظرفیت‌های استان در حوزه توسعه تعاونی‌ها، افزود: تلاش داریم تا با تقویت تعاونی‌ها اشتغال استان را رونق بخشیم.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه استان هرمزگان در ادامه تقویت اشتغال را تقویت خانواده‌ها و جامعه دانست و بیان داشت: در همین راستا فرصت‌های اشتغال در روستایی، عشایری و مشاغل خانگی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم.

  اولویت کاریابی های هرمزگان معرفی نیروهای بومی برای اشتغال است

استاندار هرمزگان گفت: اولویت مراکز کاریابی های سطح استان در سال جاری، معرفی نیروهای بومی جهت اشتغال در صنایع استان است.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »