نماینده کالیفرنیا در کنگره :ادای شهادت زاکربرگ تنها ظاهر ماجرا بود/احضار سایر مدیران سلیکون ولی دور از ذهن نیست

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک نماینده کنگره معتقد است احضار زاکربرگ برای جلسه پرسش و پاسخ تنها پوسته بخشی بزرگ از نگرانی های قانونی در حوزه سایبری است.

به گزارش هرمزبان به نقل از سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی نت، نماینده کالیفرنیا در کنگره ؛ آدام شیف از پیچیدگی های حضور زاکربرگ در کنگره و پشت پرده احضار وی سخن گفت . او معتقد است قانون گذاران باید  اصول فناوری را برای قانون گذاری فرا گیرند.
این نماینده کالیفرنیا و  یکی از اعضای کمیته اطلاعاتی مجلس ، می گوید قوانین فنی در حال رشد هستند و ما امیدوارم بتوانیم نظارت بیشتری روی سیلیکون ولی داشته باشیم.

پس از  3 دهه درخشان در سیلیکون ولی، اکنون باید کنگره نیز تمهیداتی برای امنیت اعضای سیلسکون ولی و البته خدمات گیرندگان بیندیشد. آدام شیف می گوید ؛ ” نگرانی ما در مورد شبکه هایی مثل  فیس بوک بسیار فراتر و پیچیده تر از آن چه شما  می بیند است.”

برنامه های کامپیوتری مثل  فیس بوک  برای سازماندهی پست ها، اخبار و عکس ها ،اطلاعات زیادی در مورد کاربران کسب می کند.اما برای شیف، به عنوان یک نماینده دموکرات در کمیته دائمی انتخابات مجلس نمایندگان که  موظف بود در مورد دخالت روسیه در انتخابات ایالات متحده نیز  تحقیق کند، این موضوعات ساده و روزمره بسیار  کلیدی است. 

مارک زاکربرگ، یکی از بنیانگذاران فیس بوک و مدیر عامل شرکت، طی 2 روز متوالی دهم و یازدهم آوریل  برای ادای  شهادت در کمیته قضایی مجلس سنا، کمیته بازرگانی سنا و کمیته انرژی و بازرگانی در ماراتن جلسات شرکت کرد . جلساتی  که بیش از 2ساعت طول کشید.

در طی این جلسات، زاکربرگ به خاطر اتهام دست داشتن در  کنترل 87 میلیون کاربر  فیس بوک که از سوی یک توسعه دهنده نرم افزار هدایت می شد، عذرخواهی کرد و سپس گزارش ها به کمپانی کمبریج آنالیتیکا(کمپانی تجزیه و تحلیل اطلاعات سیاسی  انگلستان) ، منتقل شد. 

این جلسات باعث شدند ما ظاهری متفاوت از زاکربرگ را ببینیم.زاکربرگی  که معمولا تیشرت معمولی خاکستری، شلوار جین و کفش های ورزشی می پوشید تبدیل شد به  فردی با کت و شلوار رسمی . میلیون ها نفر به تماشای این جلسات پرداختند . اما به اعتقاد شیف این تنها ظاهر ماجرا بوده است.

شیف می گوید : “صرف نظر از مبارزات اخیر ، کنگره متوجه شد که باید قوانین مرتبط با صنعت را به درستی بازنویسی کنیم.
آدام اشیف، نماینده کالیفرنیا نگران این است که چگونه الگوریتم ها محتواهای ما را در شبکه های اجتماعی نشان می دهند.او گفت: ” جلسات این هفته با مدیرعامل فیسبوک بود، اما این تنها یک شرکت سیلیکون ولی است و  عمده بحث نیز بر سر مسائل مربوط به حریم خصوصی متمرکز شده بود .این در حالیست که نقص های امنیتی پرشمار تر از این ها هستند.”

یکی از مهم ترین کارکردهای شبکه های اجتماعی کسب  بازخوردی است که مردم را به خواندن و به اشتراک گذاری انواع خاصی از پست ها مانند داستان های سیاسی از منابع پر شمار حزبی وا می دارد . شبکه ای مثل فیس بوک نیز افراد را وا می دارد این اطلاعات را باز نشر کنند. 

شیف  در پاسخ به این سوال که  چه تعهداتی در انتظار  شرکت های فعال در حوزه شبکه های اجتماعی خواهد بود گفت “اگر امید ما  این باشد که این سیستم عامل ها می توانند یک نیروی خوب باشند و مردم را با هم متحد کند، بسیار خوش بین هستیم . چرا که  این مدل های کسب و کار تاثیری جدی  در تقسیم بندی های سیاسی و اجتماعی ما دارند. پس این چیزی است که ما باید در مورد آن فکر کنیم.”

شیف در خصوص سوال یکی از خبر نگاران که پرسید :دره سیلیکون برای چندین دهه بدون مقررات کار کرده است. آیا وقت آن است که همه چیز تغییر کند؟

پاسخ داد :” من فکر می کنم وقتش است.  جالب توجه است، قبل از این من از اهالی سلیکون ولی  می شنیدم که می گفتند: “این حس وجود دارد که ما ضد قانون و  مقررات هستیم، اما ما اینگونه نیستیم. ما در واقع فکر می کنیم که تعدادی از مقررات ممکن است مفید باشد.” من نیز فکر می کنم که یک قاعده قوی برای تنظیم نوعی قانون الزامی است .

من فکر می کنم، ما فقط نظارت را آغاز کرده ایم. پیش از این که  دقیقا بدانیم چگونه این سیستم عامل ها کار می کنند،بنابراین احتمالا خیلی زوداست که مقررات جدیدی وضع کنیم.

وی ادامه داد : “همانطور که می توانید در مجلس سنا ببینید، از زمان رشد فناوری ،پیشرفت قوانین بسیار محدود بوده و من فکر می کنم باید قبل از اینکه بگوییم این مقررات جدید است ، نیاز داریم، بیشتر از این ها  بدانیم.

یک سوال جالب توجه که از شیف پرسیده شد این بود که  چگونه یک مجلس قانونی  در شرایطی که چیز زیادی از تکنولوژی درک نمی کند، مسائل قانونی را حل می کند ؟

شیف پاسخ داد: خب، ما با انجام تکالیف برای آن ها مشکل را حل می کنیم، و این موضوع نیز از نظارت شروع می شود. دره سیلیکون و  شبکه های  اجتماعی تنها مسائل پیچیده ای نیست که ما با آن در ارتباط هستیم. هر بخشی  از مسائل مربوط به ارتباطات مخابراتی بسیار دشوار و پیچیده است  و  ما مجبور بودیم در طول تاریخ این مسائل را حل کنیم. گاهی با موفقیت  بیشتر و گاهی با موفقیت کمتر . 

وی در پاسخ به این سوال که آیا کنگره سایر مدیران ارشد سیلیکون ولی را نیز به کنگره فرا می خواند گفت :

“من فکر می کنم تعامل کنگره با مدیران ارشد سیلیکون ولی موضوع عجیبی نیست و ما باید مدیران را متوجه کنیم که اهمیت مسئولیتی که بر دوش دارند بسیار بالاست. من خودم یک کاربر فیسبوکم.به طور مستقیم هشداری در خصوص آنالیتیکا نگرفتم اما معتقدم نظارت بر شبکه های اجتماعی یک الزام است. چرا که زمینه را برای رشد این شبکه ها فراهم می کند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »