به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، انوشیروان پیش دار صبح یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، بیان داشت: همه ساله در فروردین ماه گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار می شود، از این رو در هرمزگان هم شاهد برگزاری این هفته با همکاری هنرمندان و مسئولان استانی برگزار می شود.
پیش دار عنوان کرد: هفته هنر انقلاب فرصت مناسبی است تا فعالیت های ارزشمندی که در حوزه انقلاب اسلامی انجام شده است را به نمایش بگذاریم و از هنرمندان و فعالان این حوزه تقدیر و تشکر کنیم. از روز دوشنبه با غبار روبی و عظرافشانی شهدای گمنام بندرعباس هفته هنر انقلاب اسلامی آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: فیلم «آتشبار» از تولیدات حوزه هنری هرمزگان بر گرفته از زندگینامه جانباز جنگ حسین آتشبار همزمان با هفته هنر انقلاب در استان هرمزگان اکران خواهد شد. همچنین نشست فیلمسازان با موضوع بررسی سینمای انقلاب اسلامی و نشست ادبی «نسل ۴» ویژه کودکان و نوجوان در هرمزگان برگزار می شود.
رئیس حوزه هنری هرمزگان با بیان اینکه حوزه هنری کشور طی سالهای اخیر حمایت از تئاتر را در دستور کار قرار داده است، افزود: دفتر تئاتر مردمی بچه های مسجد در حوزه هنری کشور و به تبع در استانها راه اندازی شد. یکی از برنامه های تاثیرگذار حوزه هنری در هفته هنر انقلاب اجرای نمایشهای تولید شده توسط دفتر تئاتر مردمی بچه های مسجد در مساجد منتخب و مدارس بندرعباس خواهد بود. در این هفته از هنرمندان فعال حوزه انقلاب اسلامی در هرمزگان تقدیر می شود.
پیش دار با عنوان اینکه تعداد سروده های انقلابی با مضنون ایثار و شهادت در کشور کمرنگ شده است، تصریح کرد: یکی از اولویت های حوزه هنری حمایت از هنرمندان و شاعران استان هرمزگان است. به همین دلیل همزمان با هفته هنر انقلاب مجموعه شعر «زمین جای عاشق شدن نیست» از سروده های رضا انصاری فر رونمایی می شود.
وی با گلایه از وضعیت ساختمانی حوزه هنری هرمزگان بیان داشت: متاسفانه ساختمان فعلی کاربری مسکونی دارد ولی با تغییراتی به اداری تبدیل شده است. نبود یک مکان آبرومند برای هنرمندان حوزه هنری جای تاسف دارد و زمینی که در میدان انقلاب شهر بندرعباس اختصاص داده اند به دلیل کمبود اعتبار بلاتکلیف است.
پیش دار خاطرنشان کرد: با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب هنوز حوزه هنری استان که متولی امر تولیدات انقلاب اسلامی را دارد ساختمان مناسبی ندارد. امیدواریم وضعیت ساختمان اداری حوزه هنری به سرانجام برسد.
به دنبال تربیت هنرمند تراز انقلاب هستیم
وی با تاکید بر اینکه حوزه هنری به دنبال اجرای برنامه های انقلابی در میان مردم است، ابرازداشت: هنوز در شهرستانهای استان فاقد دفتر هستیم. فعلا از ساختمانهای اداری فرهنگ و ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی در شهرستانها استفاده می کنیم.
پیش دار با بیان اینکه بدنبال تربیت هنرمند طراز انقلاب هستیم، افزود: حوزه هنری سعی در تربیت هنرمندان تراز انقلاب با نگاه ملی است. سعی خواهیم کرد نسل جدیدی از هنرمندان انقلاب را در استان تربیت کنیم.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














