تنها آمبولانس دریایی هرمز در دست تعمیر/وعده ها عملی نشده است

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، گروه استانها، احمد رنجبری؛ یکی از اهداف مهم دولت‌ها استانداردسازی حوزه بهداشت و درمان و ارائه خدمات مطلوب است. از این رو دولتها برای این مهم برنامه های کلانی را در راستای بهبود نظام سلامت کشور در اقصی نقاط کشور به اجرا درآورده اند. بر کسی پوشیده نیست که از اهداف بزرگی که تاکنون در دولت های یازدهم و دوازدهم به آن پرداخته‌شده است برنامه‌ریزی‌های کلان بهداشت و سلامت بوده است. به‌گونه‌ای که موفقیت‌های بزرگی در خدمت به مردم نمایان است. اما در این میان آنچه مغفول مانده سلامت جزیره‌نشینان در استان هرمزگان است.

موقعیت استراتژی جزیره هرمز این جزیره را نسبت به سایر جزایر در شرایط خاصی قرار داده است. با ارتقاء مرکز بهداشت هرمز به مرکز توسعه سلامت به‌عنوان یک رکن مستقل بهداشتی در سال‌های گذشته بارقه امیدی در میان مردم ایجاد کرده است، تا شاید مشکلات این جزیره مرتفع شود.

اتوبوس دریایی آمبولانس شد

با گذشت بیش از  چهار ماه از خراب شدن آمبولانس دریایی هرمز هنوز اقدامی برای تعمیر آن صورت نگرفته است و برای جایگزینی آمبولانس دریایی یک اتوبوس دریایی که بیش از شش سال از تردد آنها جلوگیری شده است به عنوان یک آمبولانس دریایی اختصاص دادند که چند روزی بیشتر دوام نیاورد و موتورهای این اتوبوس از کار افتاد و بالاستفاده در اسکله هرمز به حالا خودش رها شد.

چند وقتی بود که برای بیماران اورژانسی یا ناجی اداره بنادر و دریانوردی با اوژارنس همکاری می کرد که اکنون این همکاری به دلایلی قطع شده و باید بیماران اورژانسی منتظر آمدن آمبولانس دریایی از سمت قشم جهت اعزام بیماران اورژانسی باشند که این موضوع، مشکلات بیماران اورژانسی را دو چندان کرده است.

همچنین اگر شرایط جوی مناسب نباشد اجازه تردد آمبولانس دریایی از سمت قشم را نمی دهند و بیمار اورژانسی باید ساعتها معطل رسیدن باشد.

استانداری هرمزگان می تواند به جای تخصیص اعتبار برای زیبا سازی جزیره، تخصیص اعتبار برای خرید یک آمبولانس دریایی را در دستور کار قرار دهد

استانداری هرمزگان می تواند به جای تخصیص اعتبار برای زیبا سازی جزیره، تخصیص اعتبار برای خرید یک آمبولانس دریایی را در دستور کار قرار دهد. تا بیماران اورژانسی جزیره معطل اعزام آمبولانس از جزیره قشم نباشند. باتوجه به شرایط خاص جزیره هرمز نیاز مبرم است که دانشگاه علوم پزشکی تمهیداتی در خصوص تهیه یک دستگاه آمبولانس برای مردم هرمز بیاندیشد.

شنیده ها حاکی از آن است که آمبولانس دریایی هرمز به دلیل بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شرکت مدکندالو اجازه ترخیص ندارد و شرکت مدکندالو تا تسویه حساب اجازه خروج آمبولانس را نمی دهد.

بخشدار هرمز در گفتگو تلفنی با خبرنگار مهر اظهارداشت: در مکاتبات و هم در نشست هایی که با استاندار هرمزگان داشته ایم عنوان شده که اولویت اول تهیه یک دستگاه آمبولانس دریایی است که  قول خرید یک فروند آمبولانس دریایی را به هرمز داده اند ولی هنوز محقق نشده است.

میرحسینی بیان داشت: وضعیت موجود درمانی در جزیره هرمز قابل قبول نیست، این موضوع از طریق فرمانداری قشم پیگیری خواهیم کرد.

مرتضی غلام زاده رئیس شورای شهر جزیره هرمز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده بنا بود که یک فروند آمبولانس دریایی جهت اعزام بیماران هرمزی به بندرعباس خریداری شود که تاکنون عملی نشده است.

 غلام زاده بیان داشت: مکاتباتی  از سوی شورای شهر هرمز جهت خرید آمبولانس دریایی برای این جزیره با مسئولان اجرایی و نمایندگان صورت گرفته است که تا کنون نتیجه بخش نبوده است.

رئیس شورای شهر هرمز عنوان کرد: اگر جان شهروند هرمزی به مخاطره بیفتد چه کسی باید جوابگو باشد؟ اولویت اصلی این جزیره تهیه یک فروند آمبولانس دریایی است که بیماران اورژانسی با فراغ بال جهت درمان به بندر عباس اعزام شوند.

لزوم احداث کلینیک تخصصی در هرمز

غلام زاده اظهار داشت: در سفر ریاست ستاد اجرایی فرمان امام به این جزیره یکی از اولویت های که به وی اعلام شد خرید آمبولانس دریایی بود، که ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت قول مساعد برای حل این موضوع داده اند.

وی گفت: بیماری هایی مانند بیماری های قلبی، دیابتی، کلیوی و تصادفی در صورت دیر رسیدن آمبولانس دریایی با مشکل جدی مواجه می شوند و اگر خانواده ای در این جزیره داغدار شود چه کسی جوابگوی  این خانواده ها خواهد بود؟

غلام‌زاده اظهارداشت: مسئولان برای بهبود ارائه خدمات پزشکی و درمانی به مردم، باید زمینه احداث کلینیک تخصصی در جزیره هرمز فراهم سازند تا شرایط حضور پزشکان متخصص در این جزیره بیش از گذشته فراهم شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »